Офлайн-кастинг розпочато! СТБ показало перших кандидаток, які боротимуться за серце "Холостяка" Олександра Терена (ФОТО)

Холостяк-13

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Інстаграм stbua

Познайомитись з ветераном війни та письменником мріє чимало українок

Ви вже точно чули про те, що популярне романтичне реаліті "Холостяк" повертається на екрани , а головним героєм 13 сезону стане ветеран війни , письменник та автор YouTube-проєкту "Відвал ніг" Олександр Терен Будько. Підготовка до запуску шоу йде повним ходом. СТБ навіть "засвітило" перших дівчат, що завітали на офлайн-кастинг!

Телеканал СТБ інтригує глядачів перед запуском довгоочікуваного 13 сезону шоу "Холостяк". На офіційній інстаграм-сторінці вже показали перші кадри офлайн-знайомства з потенційними учасницями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Організатори поділилися фотографіями з живого кастингу, де можна помітити кілька відеокамер та дівчат. Однак розгледіти обличчя потенційних учасниць неможливо, адже їх спеціально розмили.

Фото: Інстаграм stbua
Ми розпочали офлайн кастинги й тішимося від того, які ж круті дівчата мріють побудувати стосунки з нашим холостяком,
— такими словами підписали фото організатори.

Попри проведення офлайн-кастингу, команда шоу також додала, що охочі дівчата все ще можуть заповнити анкету для участі. Якщо ви теж хочете поборотись за серце Терена, то не проґавте свій шанс!

Фото: Інстаграм stbua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше СТБ писали, що після оголошення головного героя 13 сезону сайт перестав працювати через великий наплив відвідувачів. Анкети на участь від дівчат надходили кожних дві хвилини.