Для ідеальних ранкових тостів: як почистити тостер від нагару та крихт

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Чищення тостера в домашніх умовах. Фото: twlv.ua

Чистити тостер потрібно для подовження його експлуатації

Побутова техніка покращує життя і полегшує побут. Важко підсмажити ідеальні тости без спеціально придуманого для цього тостера. Саме з його допомогою можна насолоджуватися ранковими тостами та заощаджувати дорогоцінний час, проте не забувати його чистити.

Під час постійної експлуатації всередині тостера залишаються крихти та залишки хліба, які лише накопичуються. А деталі всередині вкриваються нагаром, що негативно впливає на роботу техніки. Як почистити тостер до ідеального стану, розповідає Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У тостері є лоток - місце, куди зсипаються шматочки хліба, яке можна і потрібно періодично мити. Головне, не забути витирати піддон насухо, щоб не лишилося жодної краплі та слідів вологи. Якщо піддон не знімається, потрібно перевернути його догори дриґом та добре потрусити, щоб висипати зсередини всіх крихти.

Для очищення тостера потрібно скористатися сіллю великого помелу. Для цього треба засипати сіль всередину тостера залишивши лише 1-2 см доверху. Тоді взяти техніку у руки і 1-2 хвилини злегка потрушувати. Так можна чудово позбутися крихт, які поналипали на стінках і нагару на деталях.

Висипаємо сіль з тостера та продуваємо струменем з фена, щоб прибрати залишки, що могли лишитися всередині. Також можна скористатися для очищення старою зубною щіткою та харчовою содою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як почистити праску від нагару простим способом. Для нього знадобиться лише коробка сірників.