Як обрати роботу, якщо є кілька цікавих варіантів: до чого прислухатися, щоб потім не пожалкувати

Бізнес та гроші

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Нова пропозиція роботи. Фото: nus.org.ua

Роботу люди обирають на довгий час, тому потрібно робити це зважено

Ви багато часу витратили на пошук роботи, відвідали десятки співбесід і розіслали безліч резюме. Зараз ви власник кількох пропозицій та не можете точно вирішити, якій з вакансій надати перевагу, що потім не “кусати лікті”.

Корисною інформацію, як зробити правильний вибір серед кількох пропозицій, поділився канал Роботодавець. Це допоможе без сумнівів обрати кращий варіант для майбутньої роботи та кар’єри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Застосуйте метод таблиці. Потрібно взяти аркуш паперу та виписати у два стовпці всі позитивні та негативні сторони роботи у конкретних компаніях.

Матеріальний бік. Звичайно, більше довіри викликає та пропозиція, де більша зарплата, особливо, якщо ви давно у пошуку роботи та трохи витратилися. Але слід враховувати ще й можливості на майбутнє.

Визначтеся, чи важлива для вас карʼєра. Якщо ви плануєте впевнено крокувати вгору кар’єрними сходами - вибирайте роботу з більшими перспективами, а від другого варіанта відмовтеся без сумнівів.

Покладайтеся на інтуїцію. Сядьте вдома, у тиші і спокої, закрийте очі і відновіть у памʼяті перший момент відразу після знайомства з компанією. Відчуйте чи було вам комфортно в тій атмосфері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як провести перший робочий день на новій роботі. Важливо одразу налагодити відносини з колегами, щоб працювати комфортно і у доброзичливій атмосфері.