Як заощадити гроші восени: 13 найкращих порад для економії коштів

Бізнес та гроші

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Способи економити кошти. Фото: indigo-grup.

Восени багато розпродажів та знижок на які варто звернути увагу

З початком опалювального сезону у людей з’являється значно більше витрат. Тому, задля економії варто поглянути і поміркувати, де можна найбільше заощадити кошти.

Незабаром новорічні свята, до яких потрібно відповідно підготуватися. Тому вже восени варто заощаджувати кошти, щоб не сидіти за порожнім святковим столом. 13 способів розумної економії восени, пропонує msn.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Обмежити онлайн-покупки восени. Це допоможе запобігти імпульсивним покупкам, спричиненим агресивними передсвятковими маркетинговими кампаніями та зосередитися на необхідних речах, а не піддаючись сезонним розпродажам та акціям.

  2. Об'єднання кабельного телебачення та інтернету. Восени кабельне телебачення та інтернет пропонують безліч акційних пропозицій. Пакетні пропозиції можуть забезпечити ширший спектр можливостей за меншу ціну.

  3. Відмова від дорогого декору. Витрачайте кошти на більш нагальні потреби або на заощадження під час осіннього сезону та спробуйте створити декор самостійно з опалого листя, гілок чи гарбузів.

  4. Утеплення вікон та дверей. Ізоляція вікон і дверей допоможе ефективно утримувати тепло в будинку, зменшуючи потребу в надмірному опаленні і, як наслідок, знижуючи рахунки за електроенергію.

  5. Заощаджуйте на енергії. Подбайте про енергоефективність: герметизація щілин і використання світлодіодних лампочок, означає менше витрат енергії та більше збережених грошей.

  6. Купуйте вживані речі на розпродажах. Перед Новим роком люди масово продають багато речей, серед яких можна знайти необхідні товари.

  7. Покупки гуртом. Скориставшись перевагами осінніх розпродажів, ви зможете придбати товари першої потреби за найнижчими цінами, що забезпечить довгострокову економію. Так ви скоротите витрати у зазвичай більш напружену і дорожчу пору року.

  8. Підготуйте будинок до зими заздалегідь. Подбайте про завчасні профілактичні заходи, такі як очищення водостоків та герметизація щілин, утепліть вікна та подбайте про обслуговування опалювальних приладів.

  9. Сезонні продукти. Використання сезонних продуктів у стравах економічно вигідно і забезпечить свіжий, різноманітний раціон протягом усіх осінніх місяців.

  10. Овочі та фрукти. Придбання продукції у фермерів на піку їхньої доступності часто призводить до нижчих цін і вигідніших пропозицій.

  11. Бюджетний відпочинок. Бюджетні виїзди восени, такі як походи на природу або місцеві фестивалі, пропонують незабутні враження без високих витрат на більш комерційні заходи та не спустошать ваш гаманець.

  12. Перетворіть ваш безлад на прибуток. Переберіть свої речі звільнивши простір. Це можливість заробити додаткові гроші, продавши непотрібні речі перед сезоном відпусток.

  13. Відмовтеся від кави на винос. Відмова від дорогих кав'ярень восени може призвести до значної економії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кошти можна економити на різноманітних речах. Суттєво заощадити вдасться, якщо завести собі корисні домашні звички.