Куди діти стару техніку: 6 порад, які знадобляться

Лайфхаки
519

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Утилізація старої техніки. Фото: skupka-tech.od.ua

Варіанти використання старої техніки

Якщо ви вирішили придбати нову побутову техніку, виникає питання - куди діти стару? При наявності гаража чи дачі більшість людей відвозять речі туди, хтось може зберігати на балконі, адже просто у сміття її не викинути.

Цікаві ідеї застосування старої техніки пропонує meta. Не поспішайте викидати, адже можна перетворити її або ж продати і заробити на цьому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Перепрофілювати. Якщо техніка стара, але справна - можна залишити її у гаражі чи підсобному приміщенні. Тоді вона виручить, якщо нова зламається. Або у старому холодильнику тримайте продукти, які не вміщуються у новий.

  • Продати. Багато людей не можуть дозволити покупку нових приладів, тому охоче купують вживані. Або ж майстри забирають на деталі. До того ж ви позбудетеся клопотів самостійно переносити її.

  • Віддати. Можливо у вас є знайомі, які потребують, але не можуть придбати. Просто віддайте і отримайте плюсик у карму.

  • Пожертвувати. Благодійні організації чи притулки з радістю заберуть у вас стару техніку.

  • Обмін. Багато виробників пропонують послугу здати стару в обмін на нову з доплатою. Так ви заощадите гроші і не роздумуватимете, як позбутися вживаних речей.

  • Переробіть. З старого холодильника вийде чудова шафка з полицями на дачу, а пралка може стати мангалом, квітником чи літнім душем.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які речі не можна зберігати у сараї. Там вони можуть зламатися і зіпсуватися.