Прально-сушильні машини Haier серії I-Pro 7. Техніка, яка полегшить ваше життя

Гаджети та авто
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

У кожному будинку ванна кімната - це своєрідна оаза чистоти. Проте часто її простір обмежений і доволі важко знайти місце і для пральної машини, і для сушарки. А вивішувати білизну на балконі, особливо взимку, не хочеться.

Та тепер, завдяки постійним зусиллям світового лідера у сфері побутової техніки, бренду Haier , з'явилася революційна прально-сушильна машина Haier I-Pro 7 , яка забезпечує максимальну ефективність та комфорт у використанні. Це інноваційний пристрій, який не лише займає мінімально можливе місце, але і виконує цілу низку завдань, роблячи ваше повсякдення простішим та зручнішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Функції сучасної прально-сушильної машини вражають своєю інноваційністю і високим ступенем комфорту для користувачів.

Прально-сушильні машини серії I-Pro 7. Техніка, яка полегшить ваше життя (ФОТО) - фото №1

Однією з ключових характеристик є вбудована антибактеріальна система ABT , яка забезпечує максимальний рівень гігієни під час прання, ефективно захищаючи машину від цвілі та бактерій. Це інноваційне рішення надійно видаляє до 99,9% мікробів у важкодоступних місцях, таких як шухляда для миючих засобів та ущільнювач люка.

Унікальність барабана Pillow Drum полягає в його особливій структурі, що імітує форму крихітних подушок. Такий дизайн дозволяє білизні ковзати по поверхні барабана, забезпечує бережне оброблення навіть найделікатніших тканин і збереження їх якості на тривалий час.

Функція обробки парою — це ще один важлива функція, яка робить процес прання ще більш ефективним. Утворюючи пару всередині барабана, вона розслабляє волокна білизни, полегшуючи видалення стійких плям і алергенів. Широкий вибір програм прання, таких як швидка протиалергічна програма Allergy-Care або режим Eco, дає можливість вибрати оптимальний цикл для будь-яких типів тканин.

Вбудований датчик вологості — це інтелектуальне рішення, яке визначає ступінь вологості речей і налаштовує тривалість процесу сушіння. Додатково користувач може вручну змінити час сушіння за допомогою функції I-Time та вибрати температуру та інтенсивність сушки за допомогою кнопки Dry Level.

Прально-сушильні машини серії I-Pro 7. Техніка, яка полегшить ваше життя (ФОТО) - фото №2

Прально-сушильна машина також оснащена інтелектуальною програмою i-Refresh, яка використовує технологію мікропари для освіження навіть найделікатніших тканин та елегантного одягу. Ця технологія усуває неприємні запахи, дрібний пил і алергени, зберігаючи одяг без складок і забезпечуючи йому м'якість.

Важливим елементом є автоматичне зважування , яке сприяє економії електроенергії та води. Система розпізнає об'єм завантаження барабана і витрачає відповідну кількість ресурсів, забезпечуючи оптимальну ефективність прання. Зручний широкий отвір барабана дозволяє легко та швидко завантажувати та розвантажувати пральну машину, а якщо якусь річ забули, можна поставити цикл на паузу і додати речі навіть під час прання. І завдяки LED-освітленню всередині барабана, жодна річ не залишиться непоміченою.

Smart Dual Spray — це автоматична система очищення прально-сушильної машини, яка активується в кінці кожного циклу. Вона не лише забезпечує більш гігієнічне прання, але й продовжує термін служби машини завдяки інтелектуальному очищенню. Система фільтрації шириною 7 см забезпечує високу якість фільтрації, збираючи навіть дрібні залишки у спеціальний контейнер.

Прально-сушильні машини серії I-Pro 7. Техніка, яка полегшить ваше життя (ФОТО) - фото №3

Прилад 2 в одному дійсно вражає своєю ефективністю, оскільки обладнаний двигуном Direct Motion із прямим приводом, який працює тихо та безперебійно, споживаючи мінімум електроенергії та води. Він ідеально імітує делікатне ручне прання. Отже, сучасні функції прально-сушильної машини роблять процес прання та сушіння максимально ефективним та комфортним для користувача

Безпека також входить в число переваг Haier. Інноваційна функція Hygienic , сертифікована відомим дослідницьким інститутом VDE з Німеччини, видаляє шкідливі мікроби та кліщі, забезпечуючи вам безпеку та чистоту в одній машині. Вбудований вентилятор повітряного потоку та система фільтрації широкого спектру також гарантують ефективну очистку повітря в прально-сушильній машині.

Продукція Haier — це вибір мільйонів користувачів по всьому світу, оскільки цей бренд постачає інноваційну та якісну побутову техніку. На ринку вже 15 років поспіль Haier Smart Home є лідером у сегменті побутової техніки, визнаним світовими рейтингами. Тож, обираючи Haier серії I-Pro 7, ви обираєте комфорт, ефективність та безпеку для вашого дому!

Прально-сушильні машини серії I-Pro 7. Техніка, яка полегшить ваше життя (ФОТО) - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про 6 буденних звичок, які здатні зламати вашу пральну машину на раз-два. Деякі з цих пунктів можуть вас здивувати, адже мало хто задумується, що, наприклад, подушки з ефектом пам'яті можуть наробити непоправного лиха.

Фото: Haier