Впишеться в інтер'єр та "попіклується" про всю сім'ю: як вибрати ідеальний холодильник

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото холодильник на кухні
Фото: remontol.odessa.ua

На які речі потрібно звернути увагу при виборі нового холодильника

Весною багато магазинів побутової техніки влаштовують суттєві розпродажі та знижки. Якщо ви давно мрієте оновити свій холодильник , потрібно зважати на певні параметри та фактори, які вплинуть на користування ним у майбутньому.

На ринку представлені різні моделі, які гармонійно поєднують стиль, практичність, функціональність, надійність та дизайн. Важливо пам’ятати, що купуючи новий холодильник, ви інвестуєте у майбутній затишок і комфорт будинку, розповідає prostyle.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На які речі звернути увагу при покупці

Стиль та дизайн. Щоб техніка не зіпсувала ваш інтер’єр потрібно гарно співвіднести її до своєї кухні. Уважно виміряйте місце, подумайте над кольором, адже у магазинах є різні варіанти: від класичних білих чи сталевих, до вишуканого молочного відтінку, під деревину чи будь-якого кольору.

Характеристики. Технологічні особливості - це найважливіше, на що варто звернути увагу при виборі. Оцінка енергоефективності допоможе економити на електроенергії і зменшить вплив на довкілля. До того ж сучасні моделі мають функцію No Frost, яка запобігає утворенню льоду, та іншими інноваційними технологіями, наприклад можна регулювати вологість або зони свіжості, для продовження терміну зберігання фруктів і овочів.

Надійність і гарантія роботи. Надійність техніки залежить від бренду, якості матеріалів і збирання. Не зайвим буде добре вивчити відгуки клієнтів на обрану модель та врахувати, яку гарантію дає виробник, адже ви робите інвестицію на довгі роки.

Об’єм та розмір. Ви повинні врахувати розміри кухні, склад сім’ї, як часто готуєте вдома, чи робите великі запаси продуктів. Для великої сім’ї потрібен холодильник з більшим об'ємом та морозильною камерою, а для 1-2 людей можна придивитися до більше компактних моделей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як зберігати чистоту у холодильнику без миття. Можливо цей спосіб найкраще спрацює для нової техніки.