Соковитий шашлик, що тане в роті: секретний інгредієнт для маринаду

Рецепти

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

gotoshop.ua / Секрет смаку та ніжності м'яса - у молоці

Для м’якого та апетитного м’яса

Ми ділились рецептом дуже вдалого маринаду для курки. Тепер розповідаємо, як молоко допоможе вам приготувати особливо м’який та ароматний шашлик.

М'який, соковитий шашлик, який буквально тане в роті - хіба не про це мріє кожен любитель пікніків? На порталі “Доброта” поділились секретом приготування шашлику на молоці, який стане вашим улюбленим рецептом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 1,5-2 кг свіжого м'яса (свинина, яловичина, баранина)

  • 1 л коров'ячого молока

  • 2 ріпчасті цибулі

  • сіль, перець та спеції

Спосіб приготування:

  1. Свіже м'ясо ретельно вимийте, обсушіть паперовими рушниками, видаліть прожилки та наріжте на шматочки середнього розміру. Перекладіть м'ясо у велику ємність, додайте сіль, перець та спеції за своїм смаком.

  2. Залийте м'ясо молоком так, щоб воно було повністю покрите. Накрийте ємність харчовою плівкою або кришкою та поставте маринуватися в холодильник на 3-4 години.

  3. Цибулю наріжте кільцями або півкільцями. Коли м'ясо промаринується, нанизайте його на шампури, чергуючи з кільцями цибулі. Смажте шашлик на мангалі до готовності, періодично поливаючи його залишками маринаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте приготувати шашлик за цим рецептом, і ви будете приємно здивовані його ніжним смаком та соковитістю. Також ми розповідали, яке м’ясо не підходить для шашлика.