Lalique Soleil - парфум у якому ховається сонце: справжній літній аромат сонячних променів

Парфумерія

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Парфум Lalique Soleil. Фото: nazakah

Кращий аромат, який ідеально підходить для літа

З вибором парфуму для літньої спекотної пори потрібно бути досить обережним. Адже, якщо нанести трішки більше, то можна пахнути надто сильно і насичено. Раніше ми розповідали, куди краще наносити аромат, щоб добре тримався у спеку, а зараз поглянемо на ідеальний літній парфум.

Чудові літні аромати можна носити вже з ранньої весни. Вони нагадують про сонце, яке скоро ніжно пеститиме шкіру. Саме таким є чудовий приємний, не нав'язливий, ніжний, квітково- мускусний Lalique Soleil.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Парфум Lalique Soleil. Фото: kontakt

Сонячний мускусний аромат належить до групи квіткові фруктові солодкі. Soleil випущений у 2019 році, створений Alexandra Monet, Benoist Lapouza та Barbara Zoebelein. Верхні ноти: Мандарин, Горький мигдаль та Кардамон; середні ноти: Груша, Молоко, Зацукрований мигдаль, Карамель, Кава та Жасмін; базові ноти: Праліне, Білий мускус та Сандал.

Запах огортає ніжністю і теплом. Якщо закрити очі, одразу уявляється розпечений сонцем серпневий полудень, горщик з квітковим запашним медом, безліч ароматів трав і квітів, що доносяться з саду і відчуття безмежного щастя, такого, як в дитинстві - незбагненного, безкрайнього і всеосяжного...

Lalique Soleil пронизана золотим сонячним промінням. Її неперевершений жіночний аромат — солодкий, наче збита молочна піна кави лате, і привабливий, як подарована сонцем засмага змушує усміхатися без особливої причини…

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували оцінити 3 кращих парфуми з ароматом полуниці. Ці запахи стійко асоціюються з теплим сонячним літом.