Ідеальний варіант! 3 ознаки, які допоможуть зрозуміти, що обраний парфум вам підходить

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо вам справді подобається аромат, ймовірно, він знайде своє місце у вашій колекції. Проте, чи будете ви продовжувати ним користуватися — це вже інше питання. Улюблених ароматів може бути безліч, але зазвичай лише декілька справжньо вам підходять. Як це зрозуміти? Розповідаємо далі, а також пропонуємо дізнатися, як пахнути дорого .

Отже, як зрозуміти, що обраний вами аромат — ідеальний варіант? На порталі ukr.media поділилися трьома факторами, які вказують на це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Правильно підібраний аромат майже непомітний на вашій шкірі після нанесення. Його запах ідеально розчиняється на вашій шкірі та волоссі, зливаючись з вашим власним ароматом. Якщо це відбулося, парфум варто додати до своєї колекції.

2. Вам роблять компліменти.  Коли аромат ідеально поєднується з вашим образом, компліменти є невід'ємною частиною вашого життя. Правильний парфум, ви точно не залишитесь непоміченими, адже якщо людям він подобається, вони не зможуть не сказати приємні слова, або поцікавитися, що це за аромат.

3. Вам подобається цей запах.  Це не просто модний аромат, а той запах, який викликає в вас хвилю позитивних емоцій — теплі спогади або, навпаки, свідчить про новий етап у вашому житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як правильно зберігати парфуми . Не пропустіть три правила, які має знати кожен.