Який парфум кращий: на основі спирту чи олії? Відповідь парфумерів вас здивує

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Обираючи парфум , ми очікуємо від нього стійкого запаху, довготривалого шлейфу і аромату, який буде приємним та ненав'язливим. Проте хочеться, щоб він залишився в пам'яті і асоціювався лише з приємними моментами.

Яка основа для парфумів є кращою - це питання без відповіді, адже у кожної людини свій смак і вподобання. Варто знати певні моменти при виборі, щоб обрати справді якісний парфум, розповідає  ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як вибрати парфум правильно, щоб він вас не розчарував?

Який парфум кращий: на основі спирту чи олії? Відповідь парфумерів вас здивує - фото №1
  • Зараз популярні арабські парфуми за досить приємною ціною, проте, за свої гроші ви отримаєте спиртовий розчин з слабкою концентрацією дешевих ефірних олій. Адже хороші парфуми дешево коштувати не можуть.

  • Туалетна вода не може мати надто різкого запаху, адже по-справжньому хороший парфум по-справжньому розкривається тільки на шкірі за кілька годин. А дешеві парфуми так довго не тримаються.

  • Всі парфуми поділяються на “світлі” - наносяться, зазвичай,  у денний час, та “темні” - для вечірньої пори.

  • Олійні парфуми зі східними оліями не мають у своєму складі спирту, тому звітрюються повільно і є більш стійкими.

  • Франція виробляє найкращі парфуми, але олійні парфуми — це прерогатива арабських країн, жителі яких добре розуміються в ефірних оліях та  екстрактах рослин.

Особливості парфумів на основі олій

Який парфум кращий: на основі спирту чи олії? Відповідь парфумерів вас здивує - фото №2

Багато залежить від країни виробника. Наприклад, секретом індійських парфумерів є те, що їх олійні парфуми найкраще розкриваються контактуючи з водою.

Парфум, який виробляється у Сирії вважається настільки елітним, що купити його спроможний не кожен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Основними виробниками олійних парфумів є: ОАЕ, Єгипет, Сирія, Індія. Їх продукція, відрізняється високою якістю, і дуже гарними незвичайними дизайнами флаконів, які переважно виконуються в «східному» стилі.

Який парфум кращий: на основі спирту чи олії? Відповідь парфумерів вас здивує - фото №3

Арабські олійні парфуми мають сильну концентрацію і використовувати їх варто з обережністю. Щоб досягнути приємного запаху, достатньо однієї краплі і це дуже економно, тоді як парфумовані та туалетні води багато парфуму, крім шкіри, розпиляють у повітря. Запах олійних парфумів майже непомітний у стані спокою, а розкриватися починає коли людина рухається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Важливо не просто обрати парфум, який пасуватиме саме вам, а й вміти правильно його застосовувати. Також, варто знати місця на нашому тілі , куди найкраще наносити парфуми, щоб вони довго пахли і лишали після себе довгий шлейф.