Легко, просто та дуже швидко: як чистили горіхи мішками наші бабусі (ВІДЕО)

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Швидкий спосіб почистити горіхи. Фото: https://www.kaipkada.lt/

Простий спосіб начистити багато горіхів

Люди не дуже полюбляють чистити горіхи. Це процес складний, займає багато часу і відмити руки після чищення надзвичайно складно.

Відома блогерка Катерина Онча поділилася надзвичайною хитрістю, яку дізналася від своєї бабусі. У своєму каналі на youtube вона показала спосіб начистити кілограм горіхів всього за 5 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після такого методу горіхи залишаються чистими, гарними та неушкодженими. Почати потрібно з підготовки самих горіхів, які треба добре помити від бруду.

Далі ставимо на вогонь велику каструлю, наливаємо води та доводимо до кипіння. Коли вода починає кипіти, кладемо у каструлю підготовані горіхи. Потрібно проварити їх 5 хвилин при цьому добре помішуючи, щоб вони прогрілися рівномірно.

Виймаємо горіхи з каструлі та розкладаємо на рушнику. Тоді за допомогою молотка потрібно легенько і без зусиль вдарити по серединці горіха і він одразу розпадеться на дві частинки.

Також Катерина радить не викидати шкаралупи від горіхів. Ними добре розпалювати вогонь чи піч, використовувати для творчості чи додати аромату домашнім алкогольним саморобним напоям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як врятувати горіхи, які на смак гіркі. Про цей трюк знають лише досвідчені господині, а ми поділимося ним з вами.