Хитрий лайфхак: як врятувати горіхи, які гірчать

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як визначити, що крабові палички зіпсувались . Тепер розповідаємо, що робити, якщо куплені волоські горіхи виявляються надто гіркими.

Часто першим рішенням, яке спадає на думку, буде викинути продукт. Однак досвідчені кулінари ніколи так не роблять. Разом з Pixelinform розповідаємо, як позбавити їх гіркоти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виправити гіркі горіхи

Є простий спосіб. Найчастіше допомагає така нескладна процедура, як промивання горіхів. Їх потрібно висипати в глибоку ємність і залити чистою водою. Незабаром рідина стане каламутною і її треба буде злити, а тоді - залити знову чистою. Процедуру слід повторювати доти, доки вода не залишиться прозорою.

Можна просто залити горіхи і, не змінюючи воду, залишити їх так на всю ніч. Горіхи теж перестануть бути гіркими. Продукт, який ви уже промили, бажано вжити найближчим часом.

Якщо ж ви все-таки вирішили залишити горіхи на подальше зберігання, то їх необхідно позбавити зайвої вологи. Найпростіший спосіб - підсушити їх в духовці. Конкретних рекомендацій щодо цього немає - потрібно дивитись, щоб горіхи стали знову сухуватими і твердими і не стали чорними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі горіхи можна буде зберігати довго. Також ми розповідали, як зробити кислі мандарини солодкими .