Метод "вихідної скриньки": як очистити будинок від безладу

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Метод прибирання. Фото: vgorode.ua

Вдома завжди буде чисто, якщо взяти на озброєння цікавий лайфхак

У багатьох людей будинок просто переповнений непотрібними речами, які лише займають місце та накопичують пил. Щоб не стати заручником речей, які давно не використовуються, скористайтеся цікавою порадою для прибирання.

Кожна господиня мріє, щоб в будинку було завжди прибрано і речі стояли на своїх місцях. Якщо ви не знаєте, як досягти ефекту чистоти без значних зусиль, візьміть на озброєння метод професійних організаторів, радить homesandgardens.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб “вихідної скриньки” стане у пригоді людям, яким важко попрощатися з непотрібними речами та вирішити, які речі потребують видалення. Це відмінний спосіб організувати прибирання та не жалкувати за чимось, що давно варто позбутися.

Техніка “вихідної скриньки” - це проста, але потужна стратегія для зменшення безладу шляхом створення спеціального простору для розміщення предметів, про які ви не впевнені, що їх потрібно зберігати.

Як діє метод “вихідної скриньки”

Якщо ви маєте речі, з якими поки не готові попрощатися, але вони вам у майбутньому не знадобляться, покладіть їх у спеціальну ємкість. Це може бути кошик, скринька чи коробка.

Далі встановіть для себе часовий проміжок: тиждень, місяць чи пів року. Якщо за цей термін ви навіть не згадаєте про ці речі - сміливо викидайте їх у сміття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спеціалісти радять робити таку техніку кожного кварталу. Це допоможе уникнути безладу, швидко прибирати та не накопичувати зайве.