Найкращі YouTube канали з українськими мультиками

Діти

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Обирайте корисний контент в Інтернеті. До вашої уваги — найцікавіші канали YouTube із повчальними українськими мультфільмами, які сподобаються вашим дітям. Раніше ми писали, як зробити гендер-паті, а тепер розкажемо, що дивитися в Інтернеті.

Для вас — інтернет-канали із якісним відеохостингом для дітей різного віку. Сміливо вмикайте їх за посиланнями та не переживайте за те. Що дивиться ваша малеча.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

UkrAnima.ua

Тут можна знайти мультики і для дітей, і для дорослих. Цікава колекція від “КиївНаукФільм” та “УкрАнімаФільм” підійде для сімейного перегляду. Усі відео — українською мовою.

“Левенятко”

Цей інтернет-канал функціонує з 2021 року. Маленьке Левенятко із друзями постійно шукають пригоди. Тут будуть історії про дружбу, мир та співчуття — українською мовою.

“Казки українською”

Даний YouTube-канал публікує мультфільми за мотивами казок. Вони будуть цікаві і дітям, і дорослим. Серед запропонованих — і відомі українські казки, такі як “Лисиця та Журавель”, “Язиката Хвеська”, “Зайчикова хатка”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Вантажівочка Льова”

Цей YouTube-канал допоможе вашим малятам пізнавати багато нового та цікавого. Головний герой — вантажівка Льова , який має чимало друзів. Серед них — Капа, Грузик і Лея. Усі разом вони пізнають нове.

“Телекомпанія Малятко ТВ”

Це — офіційний YouTube канал телекомпанії Малятко TV. Тут ваші діти можуть знайти корисні мультики та найкращі пісні за своїм віком. Весь контент публікується виключно українською мовою.

“Brave Bunnies українською”

Цей канал стане одним із улюблених для ваших дітей. Тут вони познайомляться із хоробрими зайчиками Бола і Бу. Добірка мультфільмів із цими героями повчальна, весела та цікава.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про книги для підлітків. Для вас — найцікавіша добірка, від якої важко відірватися. Запропоновані книги легко “зайдуть” молодому поколінню.