Гендер паті — це легко! 8 ідей для святкової вечірки

Діти
Тамара Черкасова

Тамара Черкасова

Журналістка

Вагітність - чарівний і хвилюючий час, який проходить в очікуванні відповіді на питання, якої статі буде малюк. Щоб новина про те, що незабаром у сім'ї з'явиться дівчинка чи хлопчик, були придумані гендер паті. Це вечірки, на яких батьки вперше впізнають стать дитини. Про те, як провести таку вечірку, ми розповімо в нашому матеріалі.

Гендер паті: ідеї для натхнення

Отже, не за горами той день, коли ви триматимете в руках свого малюка. Щоправда, стать дитини поки невідома. Звичайно, можна впізнати його на плановому УЗД, але чому б не додати елемент сюрпризу?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гендер паті - це подія, на якій майбутні батьки дізнаються стать дитини

А ще, гендер паті — можливість створити спогади, які діти берегтимуть, коли підростуть. Як організувати гендер паті? Зазвичай для таких вечірок вибирають рожево-блакитну кольорову гаму, яка традиційно асоціюється з дівчатками та хлопчиками.

Але головне у гендер-паті, звичайно ж, не колір! А те, кому майбутні батьки довірять інформацію про поле дитини. Саму інформацію зазвичай передає сам лікар, щоб не зіпсувати сюрприз для батьків.

Головна ідея гендер паті може бути різною — тут все залежить від фантазії організаторів та фінансових можливостей. Ми зібрали 8 варіантів, які у цьому допоможуть.

Гендер торт

Гендер пати – это легко! 8 идей для праздничной вечеринки - фото №1
Фото — Pinterest

Напевно, найтрадиційніша ідея для гендер паті — торт. Організатор вечірки просить кондитера приготувати рожевий або блакитний торт та покрити його шоколадною, ваніллю або кольоровою глазур'ю, яка перекриває колір начинки. Підлогу дитини батьки дізнаються, розрізавши це кондитерське диво.

Також можна попросити кондитера покласти всередину сині чи рожеві цукерки, які випадуть, коли майбутні батьки розріжуть торт.

Кекси або кейк-попси

Виготовлення капкейків та кейк-попсів на замовлення – це також відмінний варіант для гендер паті та одночасно пригостити всіх гостей смачними солодкими частуваннями. Внутрішню частину кексів або кейк-попсів потрібно заповнити блакитним або рожевим кремом/глазурю. Гості можуть зібратися навколо та одночасно відкусити солодке частування.

Плюс цієї ідеї полягає в тому, що кожен може взяти участь.

Коробка із кулями

Організатор вечірки може наповнити гігантську коробку блакитними або рожевими кулями гелієвими. Майбутні батьки потягнуть за мотузку — і ось уже стать дитини відома.

Повітряна куля

Ця ідея для гендер паті більше схожа на гру. Для того, щоб втілити її в життя, потрібно взяти кілька кульок і наповнити їх водою. І, звичайно ж, залити в одну блакитну чи рожеву фарбу. Батьки зможуть дізнатися стать дитини, лопнувши кулі. А правильна кулька може бути не першою в черзі.

Фарби холі

Гендер пати – это легко! 8 идей для праздничной вечеринки - фото №2
Фото — Pinterest

Ця ідея особливо ефектно виглядатиме на білій вечірці. Організатор може роздати всім гостям контейнери з фарбою холі, що відповідає статі дитини. А гості, у свою чергу, розсипають фарбу та покажуть батькам, хто незабаром з'явиться на світ — хлопчик чи дівчинка.

Довірте конверт зі статтю дитини його братику чи сестрі

Пари, які чекають на другу (або третю) дитину можуть задіяти в гендер паті старших братів або сестер малюка. Нехай старша дитина покаже всім гостям конверт зі статтю малюка або ж лусне куля з кольоровими конфетті.

Гра в угадайку

Перед тим, як відповідальна людина повідомить стать дитини, запропонуйте гостям зробити свій вибір і надіти на зап'ястя рожеві або блакитні стрічки. Потім, коли стане відомо, хто ж скоро народиться у молодих батьків, можна вручити гостям, які правильно вгадали кілька цукерок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У стилі Гаррі Поттера

Якщо ж майбутні батьки — фанати поттеріани, можна влаштувати тематичну ґендер паті. Для того, щоб додати чари, організатор вечірки може взяти сортувальний капелюх, під яким лежатиме дитячий одяг рожевого або блакитного кольору.

Раніше ми писали про те, що входить до " Пакунку малюка " в 2024 році. У Мінсоцполітики України наголошують, що цього разу у популярних товарів побільшало.