Він не встоїть: 10 способів зробити так, щоб хлопець запросив вас на побачення

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Надто старанні спроби завоювати хлопця можуть призвести до того, що він просто піде, тож варто діяти обережно!

Як зробити так, щоб хлопець запросив на побачення? Головне в цій справі — уникати крайнощів. Потрібно витончено натякнути на свій інтерес до нього, не втрачаючи при цьому себе. Як це зробити? Ми тут, щоб розповісти!

Що робити, щоб хлопець запросив на побачення: дієві способи підштовхнути його до наступного кроку

Для того, щоб хлопець наважився запросити вас на побачення, потрібно діяти тонко та іноді навіть хитро, пише pinkvilla.com . Видання склало цілий список порад, які в цьому допоможуть. Отже, давайте розбиратися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Будьте впевненою в собі

Це не лише магніт для побачень — це ключова життєва порада! Впевнені в собі люди більш привабливі для інших. Тому вірте в себе і будьте якомога впевненішою! Ви сильна, красива жінка, і вас хочеться запрошувати на побачення!

Коли ви поруч з хлопцем, який вам подобається, не обдумуйте кожен свій рух, а будьте природною.

  • Смійтеся над його жартами

Існує кілька чіт-кодів, щоб підживити чоловіче его — смійтесь над його жартами. Це підніме настрій вам обом, просто спробуйте!

  • Тримайте зоровий контакт

Наступного разу, коли ви зустрінетеся поглядами з хлопцем вашої мрії, утримуйте зоровий контакт на секунду-дві довше. Це допоможе побачити, як він реагує, і встановити зв’язок між вами. Крім того, це непомітний спосіб повідомити йому, що ви зацікавлені в його особі та запросити вас на побачення — непогана ідея.

  • Знайдіть спільний інтерес

Спільні інтереси підштовхують людей до спілкування. Якщо ви не розумієте, що це може бути, то спробуйте поспостерігати за тим, які теми цікавлять хлопця. А коли виявите їх — підтримуйте та покажіть, що ви теж цим цікавитеся.

  • Нехай він побачить ваші сильні сторони

Мистецтво, танці, тренування, кулінарія чи читання? Дозвольте йому бачити ваші сильні сторони якомога частіше.

  • Попросіть його про невелику послугу

Навіть якщо ви самі можете відкрити банку чи потрапити до потрібного місця — попросіть хлопця допомогти. Йому, скоріш за все, буде приємно показати, який він джентельмен. Тож, він буде відчувати себе добре і буде асоціювати вас із цим хорошим почуттям, а як результат — хотітиме проводити з вами більше часу.

  • Змусьте його ревнувати — але не надто сильно

Просили його допомоги? Чудово! Тепер можна звернути свою увагу на іншого, щоб хлопець ваших мрій трошки приревнував та вирішив діяти!

  • Робіть йому компліменти

Хто з нас не любить компліменти? Якщо в цьому хлопцеві є щось особливе, що вам дійсно подобається, не соромтеся казати йому про це. Головне тут не засипати хлопця фальшивими лестощами.

  • Слідкуйте за мовою свого тіла

Уявіть — ви хочете з кимось поговорити, але людина здається занадто зайнятою. Можливо, її руки схрещені, її тіло задерев’яніло, а обличчя надто зосереджене, або вона вся в телефоні і не дивиться навколо. Чи легко вам було б підійти до когось із такою мовою тіла, а тим більш — запросити на побачення? Напевно ні, правда?

Тож слідкуйте за невербальними сигналами, які подає ваше тіло.

  • Запитайте про його плани на вихідні

Перше побачення — це не обов'язково вичурна вечеря у дорогому ресторані. Можна разом поїсти морозива або зайнятися тим, що ви зазвичай робите наодинці — наприклад, велосипедна прогулянка. Тож запитайте хлопця про його плани на вихідні — це наштовхне його на думку, що можна запропонувати вам скласти компанію.

  • Познайомте його зі своїми друзями

Це не тільки допоможе вам почуватися спокійніше та менше хвилюєтеся біля хлопця, а й допоможе йому зблизитися з вами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми почали цю статтю з головної поради, а закінчимо її ще однією важливою ремаркою — якщо ваші спроби будуть марними, не варто засмучуватися. Можливо, зараз хлопець не зацікавлений в побаченнях взагалі — не тільки з вами, а будь з ким. Тож, якщо ви так і не отримали запрошення від нього — не втрачайте впевненість та віру в себе.

Раніше ми розповідали про те, як забути перше кохання . А також пояснювали, чому люди взагалі так довго зберігають ці почуття.