Друге побачення не стане останнім: 13 крутих та цікавих ідей для зустрічі

Ми та чоловіки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Фото: unsplash.com

Редакція Хочу! зібрала чимало ідей для тих, хто не знає, як провести друге побачення

Друге побачення ще більш відповідальна подія, адже ви вже знайомі і, певно сподобалися один одному, якщо вирішили зустрітися ще раз.

Як провести друге побачення: цікаві та креативні ідеї

Гарне друге побачення може не тільки залишитися чудовим спогадом, а й стати початком стосунків. Але як його провести? Відповідь ви знайдете в нашому матеріалі. Ми зібрали креативні та цікаві ідеї для зустрічі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відкрийте для себе нову кухню

Традиційна вечеря може бути чудовою ідеєю, щоб провести час з кимось, кого ви добре знаєте, але це не ідеальна атмосфера для того, щоб дізнатися про когось щось нове. Подумайте про те, щоб замовити кілька турецьких кебабів на закуску або спробувати справжній Као Сой в тайському ресторані по сусідству. Хто знає, можливо, ви знайдете нову улюблену страву?

Сходіть на майстер-клас з малювання

Вам не обов'язково бути досвідченим художником, щоб отримувати задоволення від малювання! А спільна справа допоможе вам почуватися більш розкуто і менш сором'язливо на побаченні!

Займіться волонтерством разом

Чому б не провести час в притулку для тварин та не вигуляти собак? Так ви зможете поговорити, погуляти, отримати гарні емоції та зробити добру справу.

Відвідайте танцювальний майстер-клас

Джайв, танго, свінг або запальна сальса — ідеальний вибір для пар та захопливий досвід для побачення.

Приготуйте щось разом

Оскільки мова зайшла про майстер-класи, не слід забувати про уроки кулінарії! Це чудова ідея для тих, хто хоче навчитися чомусь новому, краще дізнатися один одного та ще й отримати смачну вечерю!

Відвідайте художню галерею

Мистецтво — чудова тема для розмови, завдяки якій ви зможете дізнатися один одного. Це інтелектуальний і водночас інтимний досвід, і загалом чудова ідея для другого побачення. 

Зустріньте захід сонця разом на пляжі

Що може бути більш романтичним, ніж споглядання заходу сонця на пляжі? Влаштуйте собі пікнік та проведіть час за душевними розмовами.

Займіться спортом

Ви можете зіграти в гольф, пограти в пінг-понг або навіть баскетбол (якщо ви готові до цього). 

Прогулянка в парку

Для тих, хто хоче дізнатися більше про людину, з якою зустрічається, і при цьому уникнути шуму і безладу, спокійна прогулянка в парку — хороша ідея для другого побачення. 

Обміняйтеся книжками та обговоріть їх

Ви можете багато чого дізнатися про людину, виходячи з її сприйняття вашої улюбленої книги!

Відвідайте заняття з гончарства

З усіх романтичних ідей для другого побачення ніщо не може зрівнятися з цією чуттєвою зустріччю! Гончарне побачення — це чудовий лакмусовий папірець для перевірки вашої хімії, а отже, це неймовірна ідея для другого побачення!

Відвідайте квест-кімнату

Ви можете втілити в життя свої улюблені фантазії з трилерів або страшних фільмів! Випробування в квест-кімнаті не тільки прискорить ваше серцебиття, але подарує нові пригоди. Спільні пригоди!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте повечеряти в темряві

Вечеря — гарна ідея. Однак ви можете додати їх пікантності, влаштувавши її в темряві. Це неймовірно чуттєвий досвід, коли ви насолоджуєтеся кожною хвилиною побачення!

Раніше ми писали про 6 ідей побачення вдома. Вони чудово підійдуть для інтровертів.