Романтика з доставкою додому: 6 ідей для тих, хто хоче влаштувати вечір для коханого

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

"Ніколи не припиняйте ходити на побачення" - важлива порада для збереження стосунків. Важливо проводити час разом як пара, навіть коли доводиться балансувати між кар'єрою, домашніми справами та турботами. Редакція ХОЧУ ділиться ідеями романтичних побачень будинку, які можна втілити у життя.

Як влаштувати романтичний вечір вдома: 6 ідей

Романтику можна влаштувати й вдома! Наша редакція постаралася зібрати в одному матеріалі ідеї для побачень, які допоможуть додати свіжості стосункам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кулінарний конкурс

Влаштуйте власне кулінарне шоу! Знайдіть кумедний або складний рецепт та влаштуйте змагання, щоб дізнатися, хто зможе приготувати страву краще. Або ж позмагайтеся у тому, хто приготує найсмачнішу страву з продуктів, які є у вашому холодильнику. Щоб ускладнити завдання, обмежте час.

Влаштуйте ігровий вечір

Грайте один з одним у свої улюблені настільні ігри - можна не обмежуватися "Монополією" або "Ерудитом", а звернути увагу на ігри, які допомагають дізнатися більше один про одного.

Зберіть конструктор чи пазли

Ці заняття розслаблюють та підтримують командний дух. Позичте у дітей коробки з конструктором LEGO та влаштуйте змагання, щоб дізнатися, хто зможе побудувати найунікальніший, найвищий чи реалістичний проєкт.

Влаштуйте пікнік на балконі

Чому б і ні? Візьміть ковдру, зберіть улюблені продукти для пікніка і вирушайте на балкон (якщо, звичайно, немає ризику замерзнути). Проведіть деякий час, дивлячись на зірки та розповідаючи про свої мрії на майбутнє.

Приготуйте домашню піцу

Візьміть на себе завдання приготувати тісто для піци самостійно (або купіть свіже тісто в улюбленій піцерії) та використовуйте свої улюблені начинки, щоб створити унікальну піцу. Або спробуйте приготувати домашню пасту. Не забудьте увімкнути італійську музику на задньому плані!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подвійне побачення у Zoom з іншою парою

Запросіть друзів піти з вами на подвійне побачення. Встановіть із Zoom та насолоджуйтесь вечерею по відеодзвінку. Технології заощадять вам час на дорогу до ресторану.

Раніше ми писали про те, як чемно відмовити чоловікові . І важливий момент — чесна відмова завжди ввічливіша, ніж нечесні відмазки.