Метелики у животі вже не пурхають? Це не причина закінчувати стосунки

Сімейне життя

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

З часом наступає момент коли вже не відчуваєте метеликів у животі і життя перетворюється на суцільну рутину. Рожеві окуляри спадають і людина поряд починає викликати роздратування, лише своєю присутністю поряд.

 Але чи свідчить це про закінчення кохання, чи існує ще шанс відновити почуття. Як визначити, що ваші сумніви мають підґрунтя і варто чи ні, боротися за ці взаємини, розповідає moyezdorovya.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваше розчарування може призвести до думок, що партнер вже не робить вас щасливим і прокидатися щоранку з цією людиною ви не маєте ніякого бажання. Насправді це зовсім не так. Просто з часом змінилося ваше бачення, емоції і бажання, а це ознака вашого подорослішання.

Раніше ви розчинялися один в одному і ловили кожне бажання, забуваючи про те, що кохання - це не означає підкорятися, адже це не про здорові стосунки. Ви щасливі і особистість самі по собі. А на зміну закінчених ілюзій приходить зріла любов.

Це любов виважена, терпляча і всерозуміюча. Адже ви бачите всі недоліки один одного і вмієте з ними миритися і співіснувати. Тут важливо зрозуміти для себе такі речі:

Наскільки сильно ви збігаєтеся у спільних речах? Чи однакові у вас життєві орієнтири і цілі на майбутнє? Чи саме з цією людиною ви плануєте зустріти старість?

Чи є сенс шукати іншу людину і підлаштовувати життя під неї. А потім знову іншу, і так без кінця-краю. Навколо багато людей, але немає гарантій про щасливе майбутнє з кимось іншим.

Тому ви повинні зрозуміти, що колись ви не просто так зробили вибір на користь саме вашого партнера. Тепер ви маєте іти по життю разом, будувати спільне благо, але не втрачати свою особистість.

Наскільки давно ви обговорювали ваші стосунки, адже це дуже важливо для сімейного життя. Ви маєте довіряти партнеру і відчувати його підтримку. Ви не стоїте на місці, а завжди рухаєтеся вперед. Почуття і відносини змінюються разом з нами.

Коли ви починаєте відчувати розчарування - це ознака зрілості кохання або початок до завершення стосунків. Вибір за вами. Пам'ятайте, що справжня ілюзія - це вважати що стосунки мають бути лише ідеальними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Взірцевих стосунків не буває, адже не існує ідеальних людей. Хіба роботи, але вони не люди і далекі від почуттів. Будуйте разом ваше спільне майбутнє і говоріть з партнером про все на світі, навіть про незначні речі.