5 секретів на шляху до сімейного щастя: про це має знати кожне подружжя!

Сімейне життя
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Багато закоханих людей вважають, що після весілля вони будуть жити довго і щасливо, як у казці. Проте казки не завжди мають хороший кінець, просто автори цього не розповідають.

Сімейне життя це важка, клопітка робота зі сторони кожного з подружжя. І щоб сімейний кораблик не розбився об побут, варто знати секрети хороших сімейних відносин, розповідає t1.ua

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Весільна церемонія нічого не міняє

5 секретів на шляху до сімейного щастя: про це має знати кожне подружжя! - фото №1

Якщо вчора у вас були суперечки з будь-якого приводу то не варто чекати що завтра, тобто після весілля, вони кудись подінуться. Основа шлюбних відносин - це ваша гармонійна сумісність до реєстрації.

 І якщо цей фундамент вже крихкий, то чи варто будувати на ньому майбутнє.Якщо ви вирішили проводити роботу над відносинами після шлюбу - ви невиправданий оптиміст або сліпо закохана людина.

  1. Говорити, слухати, мовчати

5 секретів на шляху до сімейного щастя: про це має знати кожне подружжя! - фото №2

Вчиться говорити один з одним, ділитися проблемами і відкривати свої бажання. Ніхто не вміє читати думки, тому, якщо ви щось хочете - просто скажіть. Вміння слухати приходить з часом. Ваш партнер має знати що вдома його вислухають без критики і сварок, зате з розумінням і бажанням дати пораду.

 Намагайтеся читати між строк. Проте  важливою є і тема розмови, адже слухати скільки разів ви вживали їжу, не дуже хочеться. Секрет сімейного щастя полягає у вмінні знайти гармонію між: вміти слухати, вміти говорити і вміти мовчати.

  1. Особистий простір

5 секретів на шляху до сімейного щастя: про це має знати кожне подружжя! - фото №3

Бути близьким не означає бути нав'язливим. Кожен з партнерів повинен мати свій світ для усамітнення і чи пускати туди іншого вирішуватиме лише він сам. Проводити час з різними друзями буде цілком нормальним, адже знати всі жіночі секрети і чоловічі розмови не є обов'язковою умовою щасливих стосунків.

  1. Сексуальне життя

5 секретів на шляху до сімейного щастя: про це має знати кожне подружжя! - фото №4

Секс є мірилом довіри і близькості між подружжям. Жити з інтимом, який не задовольняє, до кінця життя - нестерпно. Тому, ви повинні обговорювати з партнером усе що подобається, що ні, а що недопустимо. Нові способи, різноманітні іграшки, рольові ігри - менше сорому - більше задоволення. Інтим - це не про виспатися.

  1. Повага до обранця

5 секретів на шляху до сімейного щастя: про це має знати кожне подружжя! - фото №5

Любов не довговічна і зазвичай живе сім років. Щоб вогонь не згас і почуття лишилися живі -  постійно плекайте і виховуйте довіру до свого партнера. Шалена пристрасть минає, а довіра, прихильність, повага і розуміння - залишаються. Через багато років дрібні негаразди відійдуть у небуття, а хороші спогади про вчинки залишаться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрети гармонійного життя сімейна пара має свої. Адже стосунки між чоловіком та жінкою - це  справжня магія і кожна сім'я щаслива за допомогою своїх таємниць і традицій .