Парфумерні підказки, які знадобляться кожній жінці (ЛАЙФХАК)

Парфумерія

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Таємниці парфумів. Фото: bioroza.com.ua

Щоб парфуми довго трималися, потрібно правильно їх наносити

Кожна жінка має свої таємниці, які роблять її особливою та привабливою. Але є загальноприйняті рекомендації, які підходять усім.

Хочу! потурбувалася і зібрала кілька найпоширеніших лайфхаків, які стануть у пригоді в скарбничці краси кожної красуні. Все корисне, що стосується ароматів і їх нанесення, розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  • Важливо пам’ятати, що наносити парфуми можна і на інші місця окрім точок пульсації. Якщо нанести кілька крапель на живіт, парфум розкриватиметься поступово - знизу вверх.

  • Якщо прагнете досягнути максимально довгого ефекту від аромату, спробуйте нанести його під волосся та на одяг.

  • Іноді аромат може бути надто сильним і різким. У такому випадку краще пшикнути його у скляну тару і пальцем нанести на тіло у потрібних місцях.

  • При використанні мускусних парфумів іноді може відштовхувати неприємний запах. Не поспішайте “давати відставку” такому запаху, просто зменшіть концентрацію.

  • Коли вам здається, що у ароматі присутні гіркі запахи, але ви точно впевнені, що це оригінал - не панікуйте. Спробуйте відлити трохи у маленьку тару і перевірте запах через 3-5 днів. Можливо справа у пульверизаторі, який спотворює парфум.

  • ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сподіваємося, що ви дізналися більше цінної інформації про парфуми. Також важливо знати, де можна зберігати парфуми, щоб вони не змінювали запах та не псувалися.