Тестер пахне краще за парфум в упаковці? Вам не здалося!

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Кожна жінка мріє знайти той самий ідеальний парфум (а краще - відразу декілька). Однак вибрати саме те, що треба, не завжди вдається з першого разу. Часом трапляється, що навіть модні аромати преміум-класу виявляються зовсім не тим, що ви шукали...

А ще багато людей скаржиться, що тестери пахнуть набагато краще за парфуми в оригінальній упаковці. Мовляв, запахи сильно відрізняються і десь точно криється "зрада". Що до чого, вирішив з'ясувати HOCHU.ua, і якщо вам теж здається, що тестери роблять на окремому заводі, а покупцям видають браковану продукцію - дуже радимо дочитати цю статтю до кінця!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чим відрізняються тестер і брендові парфуми в оригінальній упаковці?

Вас це може здивувати, але насправді аромат і там, і там - один і той же. Це абсолютно однакова рідина, залита у спеціальну брендову тару. Вся різниця криється саме в упакуванні: тестер часто приїжджає у магазин без кришечки та етикетки, частенько ще й у звичайній коробочці, а не брендовій. Він буває навіть просто замотаний у целофан з наклейкою "Тестер".

Продавати їх у магазині не можна - за це дистриб'ютор може як оштрафувати, так і взагалі розірвати контракт із точкою продажу. А от в інтернеті таких тестерів повно і коштують вони зазвичай суттєво менше - різниця може складати 30-40%.

Тестер пахне краще за парфум в упаковці? Вам не здалося! - фото №1

Чому тестер у магазині пахне краще за стандартний брендовий парфум?

Причина криється в тому, що зазвичай флакон-тестер стоїть на полиці без кришки і при яскравому освітленні. Аромат від цього стає більш насиченим і починає активно випаровуватись, хоч термін придатності й зменшується.

Тому, вам зовсім не здається, що тестер пахне краще. Це дійсно так. Втім, як ми вже пояснили, це зовсім не пов'язано з тим, що він "якісніший" за парфум у брендовому пакуванні. Роблять і той, і інший на одному і тому ж заводі - окремих ліній для виробництва тестерів не існує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також розповідали про парфуми з перцем. Виявляється, насичені ефірні олії перцю використовують для створення парфумів, особливо часто - у чоловічих ароматах.

За матеріалами:  theperfumewarehouse.com cosmohit