Важкохвора Селін Діон повертається на сцену! Організатори Олімпійських ігор пообіцяли їй шалений гонорар

Новини шоубізнесу
792

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Селін Діон. Фото: Getty Images

56-річна співачка погодилася виступити на відкритті Олімпійських ігор у Франції

Попри те, що Селін Діон бореться з важкою хворобою та моторошними нападами, артистка погодилася повернутися на сцену. Таке виключення зірка, яка вже давно не проводить концерти, зробила заради цьогорічних Олімпійських ігор, що пройдуть у Парижі. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Як повідомляє TMZ, важкохвора Селін Діон вийде на сцену за шалений гонорар. За свій виступ 56-річна співачка отримає 2 мільйони доларів. При цьому, на відкритті Олімпійських ігор 2024 вона виконає лише одну пісню. Яку саме — поки залишається загадкою для прихильників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що востаннє Селін Діон виступала у 2021 році. Проте її останній концерт у Лас-Вегасі довелося скасувати через важкий стан артистки. Співачка страждає на синдром мʼязової скутості — цей неврологічний розлад викликає хворобливу та прогресивну ригідність і скутість м’язів.

Селін Діон. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі-2024 після новини про невиліковний недуг. Артистка вийшла на сцену, щоправда, не задля власного виступу.