Важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі-2024 після новини про невиліковний недуг

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Наприкінці 2022 року легендарна співачка Селін Діон дізналася про важку невиліковну хворобу. Артистку це настільки підкосило, що вона скасувала власне турне та перестала бути частою гостею публічних заходів. Проте церемонія премії Греммі-2024 все змінила, адже зірка нарешті знову піднялася на сцену!

Щоправда, радувати публіку своїми виступами артистка не спішить. Натомість Селін Діон з'явилася на 66-й церемонії Греммі, аби  оголосити переможця в категорії Альбом року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі-2024 після новини про невиліковний недуг - фото №1
Фото: Getty Images

Як відомо, артистка страждає на синдром м'язової скутості, тому не часто зʼявляється на публіці. Але, щорічна премія Греммі є особливою для представників музикальної індустрії, тому зірка не змогла відмовитися, коли їй запропонували привітати колег з карʼєрними здобутками. І все ж Селін Діон була схвильована, тому вийшла на сцену за підтримки старшого сина – 23-річного Рене-Шарля Анжеліла.

Важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі-2024 після новини про невиліковний недуг - фото №2
Фото: Getty Images

Дякую всім! Я люблю вас. Коли я кажу, що рада бути тут, я дійсно говорю це від щирого серця. Ті, кому пощастило бути присутнім на церемонії вручення премії "Греммі", ніколи не повинні сприймати як щось само собою зрозуміле. Величезну любов та радість музика приносить у наше життя і людям у всьому світі. І зараз мені приносить величезну радість вручити премію "Греммі", яку дві легенди Даяна Росс і Стінг вручили мені 27 років тому в номінації "Альбом року",

— заявила Селін Діон зі сцени, перш ніж вручити статуетку Греммі американській кантрі-співачці Тейлор Свіфт.

Важкохвора Селін Діон вразила своєю появою на сцені Греммі-2024 після новини про невиліковний недуг - фото №3
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, напередодні сестра невиліковно хворої Селін Діон засмутила новиною про стан її здоров'я. На жаль, дійшло до того, що співачці дуже важко не тільки ходити, а й навіть говорити, адже вона має проблеми зі зв'язками.

Головне фото: Getty Images