"Хочу забрати котів, машину і свою постіль": українська акторка Катерина Кузнєцова розповіла про долю майна, що лишилося у Москві

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фото: Інстаграм Катерини Кузнєцової

Зірка відповіла, чи вдалося їй продати російську квартиру

Зірка вітчизняного кіно Катерина Кузнєцова, яка 14 років жила в росії та здобула популярність завдяки серіалу “Кухня” та яка вразила історією про те як її авто зламалося прямо на дорозі, відверто розповіла про подальшу долю своєї московської квартири та про те чи, вдалося в її вивести інше майно.

Зокрема, вона пригадала, як виїжджала з країни-агресорки. Речі ж Катерині допомагали вивозити друзі, які лишилися у Москві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо квартири, то наразі вона перебуває на етапі продажу. Щодо іншого цінного майна, то Катя зауважує, що для неї таким багажем були два коти, яких привіз обранець.

У відпустку взяла з собою валізу з трьома сукнями та двома купальниками. З моїми котами, а в мене їх – два, залишилася подруга. Коли зрозуміла, що не повернуся, почала просити друзів – своїх та чоловіка, які виїжджали з країни, привозити мої речі. І потроху я їх зібрала. Паралельно продавала техніку з квартири, звичайно, зовсім не за ту ціну, якої вартували. Велосипед, самокат, чайники, тостери – все розібрали. Продаж квартири теж у процесі. Навесні 2022 року чоловік мене запитав: "А що би ти хотіла на свій день народження?". Я розплакалася: "Хочу забрати котів, машину і свою постіль". Він каже: "Добре, поїду". І він це зробив, уявляєте? Я прилетіла їх зустрічати у Варшаву. А потім ми з чоловіком повантажили своїх котів у машину та подолали 4700 кілометрів автомобілем і 9 годин паромом. Стільки займає дорога від Польщі до Тенерифе,
- розповідає Катерина у своєму інтерв'ю для видання OBOZ.UA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кузнєцова зізналася, чому відмовилася від весілля з росіянином. Акторка пояснила, чому досі не зіграла весілля після того, як ще у 2017 році отримала пропозицію руки та серця.