"Він переживає і всім серцем підтримує Україну": Катерина Кузнєцова зізналася, що її чоловік-росіянин хоче отримати громадянство України (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська акторка Катерина Кузнєцова, яка багато років працювала у рф, вразила відвертою заявою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Річ у тім,  що чоловік Катерини Максим Аплін заявив що йому соромно бути росіянином. На тлі повномасштабного вторгнення Максим прийняв надважливе та фундаментальне рішення у своєму житті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Максим хоче стати українцем. За словами Катерини, він з перших днів війни підтримує Україну і український народ.

Він подбає про це (отримання громадянства України). Він буде, я думаю, міняти, не думаю, а він планує це зробити. Якраз у нього зараз йдуть документи по резиденції іспанській. І я думаю, що врешті-решт... Тому що, звичайно, йому соромно, він переживає і всім серцем підтримує Україну.

- відверто зізналася Кузнєцова для ютуб-каналу Аліни Доротюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кузнєцова знялася у серії романтичних відео, які просто "розірвали" мережу.  Завдяки цим естетичним роликам, Катерині вдалося зібрати понад 3 мільйони переглядів.