Знайшлася лише одна колега: Катерина Кузнєцова з "Кухні" назвала ім'я акторки, яка підтримала її рішення повернутися в Україну

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Катерина Кузнєцова , яка останні роки здобула популярність завдяки зйомкам у російському серіалі "Кухня" відзначилася відвертим зізнанням щодо того, хто з акторів країни-терористки підтримував її на початку широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це селебритіс поділилася в  інтервʼю  "И грянул Грэм". Вона розповіла, що багато років будували свою кар'єру в Москві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, там у неї залишилися особисті речі та тварини на початку війни. Сама вона в лютому 2022-го перебувала на відпочинку в Іспанії. Саме через ці причини від'їзд з росії не був миттєвим.

Ми з батьками це обговорювали в жовтні, листопалі, грудні... У мене не стояло питання взагалі. Єдина проблема, з якою я зіштовхнулася, мені потрібно було забрати речі, бо в мене там були документи, два коти. В мене на той час не було підписано жодних контрактів. Команда спершу ввійшла в положення, бо я написала лист, де детально виклала свою позицію. Я взагалі не думала про кіно. Мене багато хто питає, але, коли ракети летять в твою країну, на твоїх батьків, ти не задумуєшся про те, правильно чиниш чи ні. Мене ніхто особливо не підтримував. Єдина людина, яка була зі мною довго на звʼязку – це Оля Мединіч.

– резюмувала Кузнєцова.

36-річна селебритіс зауважила, що зірка "Світлофора" певний час виявляла свою емпатію та цікавилася життям Катерини. Російські продюсери теж входили в положення Кузнецової.

Знайшлася лише одна колега: Катерина Кузнєцова з "Кухні" назвала ім'я акторки, яка підтримала її рішення повернутися в Україну - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Кузнєцова знялася у серії романтичних відео, які просто "розірвали" мережу. Артистка зібрала 3 мільйони переглядів.