Аромати, які додадуть бадьорості та енергії за кермом: який ароматизатор краще обрати для салону

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Кращі ароматизатори у салон авто
Аромат у салоні авто. Фото: freepik

Аромати можуть додати сил, або розслабити, тому обирайте відповідально

У кожній машині на дзеркалі підвішений ароматизатор для повітря. Він може бути придбаний у магазині або ж зроблений своїми руками.

У кожного водія свій смак на аромати, але всі люди хочуть, щоб у салоні приємно пахло, особливо, якщо водій - затятий курець. Які аромати найкраще обирати, щоб збадьоритися і почуватися повним сил, розповідає avtopilot.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цитрусові

Апельсин, лайм, лимон чи грейпфрут здатні додати сил і збадьорити не гірше за ранкову каву. Це аромати свіжості, які допомагають знімати втому і покращують настрій.

М’ята

Цей аромат асоціюється з прохолодою. Він здатний тонізувати і концентрувати увагу, а ще допомагає впоратися з нудотою у довгих поїздках.

Евкаліпт

Аромат, який бадьорить та полегшує дихання. Евкаліпт також має антисептичні властивості, що сприяє очищенню повітря від сторонніх ароматів в салоні авто, що особливо актуально для курців.

Розмарин

Такий аромат обирають, щоб покращити кровообіг, стимулювати увагу та прояснити думки. Також він полегшує напругу та знімає стрес, що важливо за кермом.

Імбир

Бадьорить, додає енергії та освіжає. Надзвичайно ефективно діє на людей, яких часто нудить у дорозі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо потрібно швидко очистити повітря у салоні авто, але немає можливості придбати ароматизатор, скористайтеся дивовижним лайфхаком від водіїв. Знадобиться лише прищіпка та улюблена ефірна олія.