Як позбутися запаху цигарок у салоні машини - ТОП-5 дієвих способів

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Людина, яка звикла палити у салоні авто іноді може не помічати неприємного запаху. Звичайно, можна замаскувати його освіжувачами повітря чи саморобними ароматизаторами. Також добре прибере сморід повна хімчистка автомобіля.

Тютюновий дим просочується у будь-які предмети машини. Найбільше його осідає на стелі, сидіннях, козирках та ременях безпеки. Ефективними способами, які чудово прибирають запах цигарок у авто, поділиться b-i-g.com.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як позбутися запаху цигарок у салоні машини - ТОП-5 дієвих способів - фото №1
Фото: kitaec.ua

Як ефективно прибрати запах з салону авто

  1. Яблуко

Потрібно взяти 1-2 зелених яблука, розрізати на кілька частин, видалити серцевину і розкласти по салону. Тримати в автомобілі до того часу, поки повністю не висохне. Починає діяти не одразу, проте ефектом будете задоволені.

  1. Активоване вугілля

Чудовий абсорбент, який гарно прибирає запах і коштує дешево. Для способу треба 100-150 таблеток подрібнити і розкласти у сірникові коробки чи маленькі ємкості та залишити у різних місцях салону на 1-3 дні.  Особливо ефективний при стійкому застарілому запаху тютюну в салоні.

  1. Сода

За допомогою зубної щітки або невеликої щітки для взуття розподілити 1 пачку соди втираючи у салон авто. Нанести на підлогу, стелі, сидіння, бокові дверцята і залишити на ніч. Потім просто гарно пропилотяжити салон.

  1. Кавові зерна

Розподіліть каву по полотняним мішечкам та розвішайте у салоні. Кавові зерна ароматизуватимуть повітря приємним ароматом та вбиратимуть у себе неприємний запах.

  1. Оцет

Налийте оцет у невелику ємність. Вистачить 200-300 мл. Залиште у авто на ніч. Також розчином оцту з водою ретельно протріть вікна та лобове скло, це також допоможе прибрати запах. Якщо зранку ще відчуватиметься неприємний аромат, то процедуру можна повторювати кілька ночей поспіль до повного усунення цигаркового запаху.

Багато автомобілістів використовують замість ароматизатора ароматичні свічки. Просто покладіть їх у салоні замотавши у паперовий рушник чи поставити у посудину, щоб віск не потік на сонці. У теплому салоні вони нагріваються і дають приємний аромат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які речі не можна залишати у салоні автомобіля взимку. Адже недотримання правил може призвести до негативних наслідків, пошкодження та забруднення машини.

Головне фото: u-news