Бренд Jo Malone London випустив парфуми з апельсиновим мармеладом: спеціально до виходу нових "Пригод Паддінгтона"

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Аромат апельсинового мармеладу
Парфум з мармеладом. Фото: jomalone.eu

Для усіх любителів мармеладу - лімітована серія парфумів

Чудова новина для людей, які обожнюють апельсиновий мармелад та маленького ведмедика Паддінгтона. Улюблений ведмідь надихнув Jo Malone London на створення ароматичних подарунків обмеженої серії від британського дому ароматів. Такий парфум сподобається для любителів солодких літніх ароматів.

Jo Malone London і PaddingtonTM щойно запустили смачну лімітовану колекцію, включаючи абсолютно новий одеколон, натхненний улюбленим частунком Паддінгтона - апельсиновим мармеладом, пише prnewswire.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Серцем колекції є парфум, який прославляє улюблену закуску ведмедика з Перу - бутерброди з мармеладом, які він завжди ховає під своїм червоним капелюхом.

Улюблений у дитинстві, а тепер наш останній співавтор, Паддінгтон викликає в пам’яті дорогі спогади про веселі літні подорожі поїздом, дослідження британської сільської місцевості та узбережжя — завжди з пікніком на буксирі. А коли мова заходить про наш одеколон з апельсиновим мармеладом, він справді там не було іншого вибору партнера, з яким ми б воліли поділитися нашим ароматом, або бутербродом з мармеладом.
розповідає бренд-президент Джо Денсі

Аромат просякнутий витонченим консерватизмом Британії, солодкий запах апельсинового мармеладу поєднується з теплою, нагрітою на сонці деревиною та змушує закрити очі і поринути у світ дитинства. Парфум вартує 135 доларів.

Повна обмежена колекція включає:

  • Одеколон з апельсиновим мармеладом 100 мл;

  • набір мініатюр: одеколон з апельсиновим мармеладом 30 мл, засіб для миття тіла та рук з деревної шавлії та морської солі 100 мл, дорожню свічку з лаймом і базиліком та мандарином та крем для рук з англійської груші та фрезії 30 мл;

  • тріо: одеколон з апельсиновим мармеладом 100 мл, засіб для миття тіла та рук з деревної шавлії та морської солі 250 мл та домашню свічку з лаймом, базиліком і мандарином;

  • колекція Marvelous Luxuries: одеколон з апельсиновим мармеладом 30 мл, одеколон з апельсиновим мармеладом 100 мл, засіб для миття тіла та рук з деревної шавлії та морської солі 250 мл, лосьйон для тіла та рук з англійської груші та фрезії 250 мл, домашню свічку з лаймовим базиліком та мандарином та дифузор з англійської груші та фрезії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про розкішний літній аромат. У флаконі парфумів справді ховається сонце.