Love Don't Be Shy By Kilian: кращий парфум для вибагливих гурманів, який обожнює Ріанна

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфум Don't Be Shy від Kilian
Фото: hudabeauty

Чудовий парфум для весняної пори

Для багатьох жінок поява нового парфуму схожа на полювання чи хобі. Вони не зупиняться перед можливістю знайти і спробувати відчути новинку з одержимістю першовідкривача. Адже хто знає, можливо саме цей аромат стане родзинкою власної парфумерної колекції.

Сьогодні мова піде про парфум, який настільки полюбився публіці, що став одним з найкращих ароматів. Kilian Paris Love, Don't Be Shy від Kilian полюбляла носити Ріанна, можливо саме цей аромат надихнув її на створення власних парфумів, розповідає cosmopolitan. У далекому 2015 році, Райан Сікрест описав Ріанну як “найпахливішу знаменитість на Греммі”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото парфум Don't Be Shy від Kilian
Фото: cosmopolitan

Для тонких поціновувачів солодких, але не солодощавих ароматів, цей парфум поєднує у собі цукор, ніжну ваніль і пристрасну карамель у дивовижному букеті. Для гурманів цей аромат нагадує декадентський вершковий зефір.

Приємний, злегка солодкуватий запах на який чоловіки злітаються, як бджоли на мед. Глибина аромату розкривається флердоранжем для надання відтінку цитрусових нот і рожевим перцем, що асоціюються з пряними рядами Стамбула.

З першого пшику може здатися надто солодким, але потім ви відчуєте усі принади та багатогранність цього аромату. Цікаво, що запах досить сильно відчувається взимку, а у теплі дні нагадує про прогулянки серед апельсинових садів.

Привабливість цього аромату полягає в незвичайній ностальгії, яку він викликає – він просто здається дуже знайомим. Його ноти включають бергамот, рожевий перець, неролі та інші білі квіти з цукром, ваніллю, карамеллю та бурштиновою циветою та лабданумом, як базовими ароматами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про два нових парфуми , які варто придбати цієї весни. Аромати, які одразу нагадують про розквіт природи та квітів.