Ідеальний вибір! 3 ознаки, які вказують на те, що парфум вам підходить

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Якщо ви справжньо закохалися в аромат, ймовірно, він знайде своє місце у вашій колекції. Однак, чи будете ви користуватися ним надалі — це зовсім інше питання.

Вам може подобатися багато ароматів одразу, але ті, які ідеально пасують саме вам, зазвичай можна перелічити на пальцях однієї руки. Як же визначити, що парфум вам підходить? Ділимося порадами від  ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Ви практично не відчуваєте аромат на собі після нанесення

Правильно підібраний аромат розчиняється у вашому власному запаху. Після нанесення парфуму на шкіру ви швидко припиняєте відчувати його — він стає частиною вас, створюючи ідеальне поєднання. Якщо це відбувається, можна вважати, що аромат підібрано вдало.

2. Ви отримуєте компліменти

Ще одна ознака правильного вибору — це компліменти. Якщо люди помічають аромат і висловлюють своє схвалення, це може свідчити про те, що вибраний парфум дійсно вдало підходить вам. Якщо ваш образ і аромат гармонійно поєднуються, компліменти будуть супроводжувати вас.

3. Ви відчуваєте задоволення кожен раз, коли наносите аромат

Це більше, ніж просто модний аромат — це запах, який викликає у вас вибух емоцій. Можливо, він пробуджує теплі спогади чи вказує на новий етап у вашому житті. Головне — він повинен приносити вам позитив та радість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, як зробити тверді парфуми в домашніх умовах. Цей спосіб підійде для тих жінок, які люблять завжди носити з собою духи.