Будете зачаровувати фантастичними стилізаціями: 3 варіанти поєднання довгої спідниці на кожен день

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Стилізація довгих спідниць
Довгі спідниці. Фото: Хочу!

Довгі спідниці мають чудовий вигляд та приковують увагу

Вважається, що довгі спідниці пасують не усім панянкам. Але це хибна думка, адже при правильній стилізації та комбінування з взуттям та аксесуарами кожна жінка буде мати неперевершений вигляд. Спідниці максимальної довжини були надзвичайно популярні минулого року, проте і донині не втратили своєї “перчинки”.

Довгі спідниці підходять для всіх типів фігур, особливо гарно допомагають приховати повні стегна та ноги. Найкраще пасують високим дівчатам, але й невисокі жінки можуть їх носити, вибираючи спідниці з високою талією. Ми покажемо, як можна комбінувати довгу спідницю, щоб носити кожного дня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Довга джинсова спідниця

Довгі джинсові спідниці з розрізом – обирають для себе сміливі жінки, які прагнуть внести у гардероб ноти зухвалості. Розріз не лише надає спідниці сексуальності, а й забезпечує більшу свободу рухів. Ці спідниці можуть бути прикрашені різними елементами, такими як ґудзики, кишені або декоративні шви, надаючи їм унікальність та індивідуальність. Верх підбирайте блузки у модних світлих відтінках бежевого, молочного білого, лавандового кольорів, але чорний - це завжди класика. Можна одягти футболку, топ, а поверх кардиган на ґудзиках. Взуття - кеди, кросівки, босоніжки у тонкі смужки чи шльопанці на низьких підборах.

Довгі спідниці у моді
Довга джинсова спідниця. Фото: elisabetta-franchi

Довга чорна прозора спідниця

Довгі спідниці у моді
Довга спідниця. Фото:born2be.ua/

Довга спідниця – це універсальний елемент гардероба, який можна поєднувати з різними типами взуття, включаючи туфлі. Спідниці з прозорих тканин можуть бути повністю прозорими, так і мати підкладку, створюючи гру текстур і обсягів. Цей тренд ідеальний для створення романтичних та жіночних образів, що особливо підходять для вечірніх заходів чи весіль. З чим носити? Шикарно виглядає поєднання спідниця і топ. Також можна одягати укорочену футболку та додати яскравих аксесуарів.

Довга спідниця яскравих кольорів

Довгі спідниці у моді
Довга червона спідниця. Фото: massimodutti.com

Довга спідниця у яскравих кольорах може одягатися на роботу, прогулянку чи вечірку. Додайте короткий топ, довгу майку без рукавів чи стильну блузку на зав’язках. Кеди, босоніжки на підборах, кросівки чи сабо, обирайте, у чому найзручніше. На вечір можна одягти поверх чорний лляний піджак чи джинсову куртку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про стильні сукні-бохо у різноманітних варіантах. З чим їх носити цього літа, розповідаємо у матеріалі.