Сукня у стилі бохо: яке взуття підібрати для дивовижного образу (ФОТО)

Практичні поради
637
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото сукня у стилі бохо
Фото: p-dir.net.

Як носити сукню бохо у весняно-літньому сезоні

Сукні у стилі бохо надзвичайно вишукані, незабутні та популярні. Вони поєднують у собі етнічні, циганські та вінтажні елементи, що робить напрям досить колоритним та самобутнім. Раніше ми розповідали, як створити Стиль Old Money всього за допомогою трьох речей, а зараз покажемо, як носити та яке взуття підбирати під сукні бохо.

Особливості стилю бохо полягають у силуетах вільного крою, розкльошеного рукава, пояси та шнурки. Для цього стилю притаманні натуральні матеріали та вишукана простота. Ніжні, чуттєві, елегантні сукні бохо потрібно неодмінно придбати для свого гардероба, розповідає joy-pup.com.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сукня бохо зі шльопанцями. Дуже ніжно та елегантно виглядає сукня бохо та шльопанці на танкетці. Вибирайте моделі вбрання в ніжних відтінках, з різноманітною вишивкою, шнурками та розрізами. Вони допоможуть створити романтичний та неповторний образ у якому відчувається справжня весна.

На фото жінка у сукні бохо
Фото: https://joy-pup.com/

З босоніжками на зав’язках . Босоніжки у грецькому стилі, які характеризуються високими шнурками, що вишукано обрамляють ніжку. При цьому вибирайте сукні зі вкороченою спідницею спереду або розрізами.

На фото жінка у сукні бохо
Фото: https://joy-pup.com/

З напівчобітками на підборах. Сукні в стилі бохо можна комбінувати з видовженими, в'язаними кардиганами та чоботями на високих підборах. Вони обов'язково повинні хоча б віддалено нагадувати цей напрямок. Нехай це буде певний візерунок або обробка.

На фото жінка у сукні бохо
Фото: https://joy-pup.com/

З босоніжками. Гарно пасуватимуть класичні босоніжки на високих підборах або платформі, а сама сукня може бути різної довжини, крою та кольору.

На фото жінка у сукні бохо
Фото: https://joy-pup.com/

З черевиками на зав’язках та кедами. Цікаве поєднання витонченості, краси та зручності. Яскравий приклад, що комфорт може бути стильним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайно, мода повинна бути красивою та популярною. Але при цьому можна сміливо експериментувати з різними комбінаціями, та не боятися порушувати правила.