Була пʼяна, як чіп: відома американська співачка "вляпалася" у скандал, ганебно виконавши гімн США (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Інгрід Ендресс пʼяною заспівала гімн США
Інгрід Ендресс. Фото: Getty Images

Після обурливої реакції глядачів Інгрід Ендресс заявила, що відправиться на реабілітацію

Відома американська співачка Інгрід Ендресс вляпалася у гучний скандал. Адже днями артистці випала велика честь — заспівати гімн США під час важливої події. Проте те, в якому стані вона вийшла до глядачів, м'яко кажучи, обурило народ. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

Днями виконавиця заспівала гімн США перед початком баскетбольного матчу на стадіоні Globe Life Field у Техасі. Думаємо, нема потреби нагадувати, наскільки важливим для артистів є виконання державного гімну під час офіційних заходів. Проте сама Інгрід Ендресс вкрай безвідповідально поставилася до виступу. Адже перед публікою вона зʼявилася пʼяною як чіп, через що не потрапляла в ноти та ледь трималася на ногах. Не дивно, що це викликало бурхливу реакцію глядачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
  • Хотілося б, щоб я був п’яний, коли почув це;

  • П'яний не означає, що ти так погано співаєш. Люба, ти просто не можеш співати без автонастроювання;

  • Справді, жодна кількість алкоголю не змусить навіть мене звучати так погано,

— пишуть у коментарях.

Інгрід Ендресс розкритикували за пʼяну вихідку
Інгрід Ендресс. Фото: скриншот

Варто зазначити, що виконавиця не проігнорувала обурення прихильників, тому дала публічну реакцію на скандал. Після того, що сталося, Інгрід перепросила в американців та пообіцяла звернутися до спеціалістів, аби пройти реабілітацію.

Я не буду дурити вас, я була п'яною. Я зареєструюся в закладі, щоб отримати необхідну допомогу. Я прошу вибачення у всіх фанатів та країни, яку я так люблю, за це виконання. Я розповім вам, як відбуватиметься реабілітація,
— відреагувала Інгрід Ендресс.
Інгрід Ендресс прокоментувала свою пʼяну вихідку
Інгрід Ендресс. Фото: instagram.com/ingridandress
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше соліст Kalush Orchestra відверто розповів про наркотичну та алкогольну залежності в юному віці. Олег Псюк зізнався, що на тлі цього втратив всіх своїх друзів.