Леонардо Ді Капріо перевтілився до невпізнаваності заради нової ролі: перші кадри зі знімального майданчика

Кіно та серіали
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Знаменитий голлівудський актор, зірка десятків легендарних фільмів , а заодно  любитель молоденьких красивих моделей Леонардо Ді Капріо знімається у новому фільмі! Нещодавно у Мережі з'явилися перші кадри зі зйомок і на них оскароносного актора просто не впізнати. Деталі - вже у матеріалі Хочу!

Ді Капріо днями помітили у північній Каліфорнії. Саме там розташований знімальний майданчик нової роботи Пола Томаса Андерсона під назвою "Проєкт BC". Кадрами прямо зі знімального майданчика та подробицями ділиться Daily Mail.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На опублікованих в Мережі фото бачимо Лео у брудному костюмі, що складається з халата, футболки та джинсів. На голові в нього темна шапка, а на одному з кадрів - ще й сонцезахисні окуляри.

Схоже, за сюжетом персонаж Ді Капріо переживає далеко не найкращі часи, адже актор спершу дзвонить по телефону-автомату, а після цього важко опускається на землю із засмученим виглядом.

Леонарді Ді Капріо перевтілився до невпізнаваності заради нової ролі: перші кадри зі знімального майданчика - фото №1
Фото: BACKGRID

Про що нова картина Андерсона - наразі невідомо. Однак, як повідомляє видання Deadline , у ній також знімаються Шон Пенн та Регіна Голл. Відомо також, що саме Андерсон написав сценарій. Бюджет стрічки становить близько 100 млн доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про справжню дружину Вовка із Волл-Стріт, де Ді Капріо грав головну роль. Жінка відверто зізналася, що у фільмі є правдою. Як з'ясувалося, це один із найдивніших кадрів у стрічці загалом.

Головне фото: fandomwire.com