Тімоті Шаламе пригадав, як Леонардо Ді Капріо радив йому не зніматися у стрічках про супергероїв

Кіно та серіали
615
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тімоті Шаламе та Леонардо Ді Капріо
Фото: James Starr

Актор назвав одну стрічку, в якій хотів би взяти участь

Популярний американський актор Тімоті Шаламе згадав, як свого часу Леонардо Ді Капріо, який допомагає Україні, колись радив йому не брати участь у стрічках про супергероїв. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зазначимо, що попри пораду зіркового колеги Тімоті зауважив, що є один проєкт, до якого він хотів би бути залучений. Про це 28-річний артист розповів у своєму інтерв'ю New York Times.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, Ді Капріо також зауважив, що Шаламе не варто зніматися у стрічках про важкі наркотики. Однак, селебритіс переконую, що знявся би у фільмі “Темний лицар”, якби сценарій був досконалим, а режисер високопрофесійним.

І я вважаю, що це дуже добре. Але фільм, який змусив мене порушити пораду — це "Темний лицар". Якби сценарій був настільки ж чудовим, якби режисер був чудовим, я б розглянув таку пропозицію,
- заявив Тімоті Шаламе.

Варто зазначити, що Тімоті давно хвалив цей фільм. Зокрема, на церемонії вручення нагород Нью-Йоркської спільноти критиків кіно 5 років том, Шаламе казав, що саме “Темний лицар” вплинув на його життя.

Я вийшов з сеансу цього фільму іншою людиною. Гра Хіта Леджера у цьому фільмі була для мене вірусною, і я підхопив акторську хворобу,
- говорив 28-річний артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леонардо Ді Капріо перевтілився до невпізнаваності заради нової ролі. Про що буде картина - поки що невідомо.