"Оскар-2024": яка зірка здобула перемогу у номінації "Найкраща актриса"

Кіно та серіали
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Емма Стоун на Оскарі 2024, фото
Getty Images

Дізнайтеся, хто Найкраща актриса цьогорічної премії

Не будемо довго тягнути інтригу. Як і прогнозували букмекери , найкращою актрисою на премії "Оскар-2024" стала Емма Стоун.

Американська акторка Емма Стоун отримала престижну нагороду "Оскар" за свою роль у фільмі "Бідолашні створіння". Цей фільм розповідає історію Белли Бакстер, яка трагічно закінчила життя самогубством через чоловіка-тирана. Її тіло знаходить учений, який вирішив провести революційний експеримент, пересадивши мозок її ненародженої дитини в її тіло. Це призводить до того, що Белла оживає, але зі зміненою свідомістю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головна героїня, яка тепер має свідомість дитини в дорослому тілі, намагається змиритися з новою реальністю, стаючи об'єктом підвищеної уваги. Фільм ставить питання про межі моральних і наукових експериментів.

За перші два тижні прокату стрічка зібрала 3,5 мільйона гривень і отримала 11 номінацій на "Оскар". Критики високо оцінили цю роботу.

А ось сама Емма Стоун — талановита та видатна акторка. Глядачі знають її завдяки фільмам "Секс по дружбі", "Нова Людина-павук", "Мисливці на гангстерів", "Магія місячного світла", "Круелла" та інші. На рахунку Емми є доволі багато престижних нагород, серед яких "Оскар", BAFTA і "Золотий глобус".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, хто став найкращим актором на премії "Оскар-2024". Цього актора ви теж дуже добре знаєте.