4 турецькі серіали, які стали одними з найулюбленіших для українців (ВІДЕО)

Кіно та серіали
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Турецький кінематограф в Україні здобув популярність за останні 10 років - що з фільмів дивилися українці
Фото: 1+1

Ці стрічки варті перегляду!

Більш ніж 10 років тому на екрани українського телебачення вийшов серіал “Величне століття. Роксолана”. Від того часу турецькі серіали стали одними з найулюбленіших для українців. Глядачі захоплювалися грою турецьких акторів та з нетерпінням чекали на нові серії.

Отож, для тих хто любить романтичні історії про кохання, зради та інтриги редакція Кіно 24 пропонує добірку з кращих турецьких серіалів. Такі стрічки варті перегляду!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

"Величне століття. Роксолана"

Захоплюючий історичний серіал, який розповідає не лише про період правління в Османській імперії Сулеймана Пишного, а і про його історію кохання з української наложницею Анастасією Лісовською. Серіал нашпигований драматичними історіями з життя Роксолани у гаремі повелителя. Окрім того, у стрічці показано багато гаремних інтриг, які часто закінчуються кровопролиттям.

"Сила. Повернення додому"

Головна героїня, яку звуть Сила, виховується у бідності, проте згодом вона потрапляє у родину багачів, де і зростає. Нова сім'я дарує їй всі зручності, а також любов. У сили є брат, який лишається у місті, де вони разом народилися. В один момент хлопець закохується у дівчину, яка живе у розкоші. Його сестра Сила також повинна вийти заміж за багатія Борана. Однак, вона не хоче цього. Дівчину силою намагаються видати заміж.

"Постукай в мої двері"

Головна героїня нашумілого серіалу Еда залишилася без батьків ще у зовсім маленькому віці. За сюжетом дівчинка мешкає у своєї тітки, навчається на архітекторку, а також працює у квітковому магазині. Згодом вона має їхати до Італії на стажування. Цікаво, що саме там проживає її бойфренд. Однак, все йде не за планом, так як Еда залишається без стипендії, на яку вона розраховувала. Пізніше вона знайомиться із бізнесменом Серканом Болатом. Він пропонує їй гроші за те, що вона буде грати роль його нареченої.

"Величне століття. Нова володарка"

Даний серіал є певним продовженням стрічки "Величне століття. Роксолана". Українці мали змогу познайомитися з Кесем Султан - однією з найбільш впливових жінок Османської імперії. Спочатку султана звалася Настею, а потім стала коханою султана Ахмеда I.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про три найкращі ролі турецького актора-красення Керема Бюрсіна. З представлених стрічок можна з упевненістю сказати, що Бюрсін - багатогранний артист.