Донька Ольги Сумської похизувалася зйомками у російському серіалі, що повністю копіює турецький "Постукай у мої двері"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Поки Ольга Сумська разом з мільйонами українців переживає постійні обстріли мирних міст, її старша донька не просто замовчує терористичний режим рф, а й продовжує працювати на країну-агресора . Адже на цей раз у прокат виходить новий російський серіал за участі Антоніни Паперної. Більше подробиць дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Довгі роки Антоніна Паперна живе в росії, де побудувала карʼєру та особисте життя. Та навіть коли армія рф напала на її рідну Україну з повномасштабною війною, в публічному просторі донька Сумської прийняла мовчазну позицію. І якщо перший час вона просто відсиджувалася у московії, то згодом Паперна відновила світське життя та перестала приховувати, що продовжує зніматися у російських проєктах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, гроші для Тоні виявилися значно важливішими, ніж рідна країна та репутація. Адже слідом за тим, що вона отримала головну роль у серіалі, виробництвом якого займалася рф, акторка вирішила похизуватися ще однією роботою.

Виявилося, що на москві повним ходом йде промо російської адаптації популярного турецького серіалу "Постукай в мої двері". Цікаво, що головну роль Паперна так і не змогла отримати, проте за нею закріпили роль колишньої нареченої головного героя, що теж є ключовою у сюжеті.

Інформацією про премʼєру низькосортного серіалу донька Сумської похизувалася у соцмережах. Але, цікаво, що у коментарях світяться виключно схвальні слова, а українці взагалі не можуть залишати свої відгуки про цинічну роботу акторки в країні-агресора.

Донька Ольги Сумської похизувалася зйомками у російському серіалі, що повністю копіює турецький "Постукай у мої двері" - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що сама Ольга Сумська вже неодноразово виправдовувала дії своєї старшої доньки . Акторка не приховує, що для неї це важка тема, проте спілкування з Тонею в неї залишається таким, як і було.

Фото: instagram.com/tony__pepper