З'явився другий офіційний трейлер документального проєкту "Довга Доба" Алана Бадоєва (ВІДЕО) 

Новини культури
1 484
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Вже невдовзі має побачити світ документальний проєкт "Довга Доба", створений з 200 годин відео воєнних реалій, які українці знімали на власні гаджети після повномасштабного російського вторгнення. Це унікальне свідчення трагічних подій і злочинів росії очима героїв і документ, написаний голосами українців. У сюжет фільму увійшли як історії людей, яким вдалося вижити під час військових дій, так і українці, які загинули від окупації.

Сьогодні режисер та продюсер Алан Бадоєв спільно з "1+1 Україна"  презентував другий офіційний трейлер документального проєкту. Відомо, що прем'єра запланована на лютий 2024 року, однак точну дату виходу документалки у прокат творці обіцяють назвати пізніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Старт прокату присвячений 2-ій річниці повномасштабного вторгнення - другій річниці "довгої доби", яку переживає ціла нація, наголошує Алан Бадоєв:

Саме у лютому для кожного з нас буде можливість нагадати собі про те, якими згуртованими ми вміємо бути. У кінотеатрах нашої країни ми будемо разом плакати, усміхатися, відчувати лють і водночас гордість за наших неймовірних людей, за спільний супротив ворогу, за нашу боротьбу, за свободу.

Національна прем’єра матиме благодійну мету: усі покази проєкту будуть благодійними, а виручені кошти від продажу квитків спрямують на допомогу українським військовим, які дістали тяжкі поранення під час бойових дій. За словами режисера, на персоналізовану допомогу тяжко пораненим військовим відправлять усі 100% вартості кожного квитка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що російський серіал "Нові татусеві дочки" потрапив у тренди українського YouTube. Як таке можливо - розповідаємо у новому матеріалі .