Подарунок до Дня залізничника: Борис Джонсон та інші зірки тепер оголошуватимуть зупинки Київської кільцевої електрички

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

До Дня залізничника Укрзалізниця впровадила новий аудіо-супровід з участю видатних особистостей. Тепер станції зупинки Київської кільцевої електрички будуть оголошувати зірки, серед яких — Борис Джонсон. Деталі цієї новини читайте в нашому матеріалі!

4 листопада в Україні відзначають День залізничника. Напередодні цього свята керівництво Укрзалізниці вирішило зробити подарунок своїм пасажирам. Тепер зупинки Київської кільцевої електрички будуть оголошувати відомі особистості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляють в компанії, тепер на всіх 20 станціях Київського кільця ви почуєте голоси видатних особистостей — письменники, спортсмени, музиканти та телеведучі. Наприклад, ви зможете почути голос співачки Джамали, письменника Сергія Жадана, футболіста Андрія Шевченка, а також експрем'єр-міністр Великої Британії Бориса Джонсона.

Борис Джонсон буде оголошувати станцію "Дарниця" та говорити привітання "Слава Україні!". Крім того, під час поїздки ви зможете почути надихаючі фрази та цікаві факти про деякі станції та місця, повз які курсує електричка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали про те, що "1+1 media" планує запуск 3 нових каналів. Один буде спрямований на чоловічу аудиторію, другий — на жіночу, а третій — інформаційно-публіцистичний.