Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 січня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо перший тиждень нового 2024 року! Якщо у вас ще не має планів, то ми допоможемо виправити цю ситуацію. Відповідь на питання "куди піти?" з 15 по 19 січня в Києві ви знайдете в нашому матеріалі.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 15 по 19 січня у Києві!

Куди піти в Києві 15 січня: вистава "Україна в огні"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 січня - фото №1

Що:  У Театрі Лесі Українки представлять драму "Україна в огні", яка ґрунтується на кіноповісті Олександра Довженка і складається з одного дійства. Це захоплива історія, що розгортається під час Другої світової війни, демонструючи трагічний портрет безсмертного українського народу. У виставі розповідається про життя українського села, його боротьбу проти нацистів, евакуацію, партизанські операції, колаборацію, розлучення закоханих і величезну жагу до життя та перемоги.

Де:  вулиця Богдана Хмельницького, 5

Коли:  15 січня, 18:30

Куди піти в Києві 16 січня: виставка-казка "Снігова королева"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 січня - фото №2

Що:  Виставка-казка "Снігова королева" — це унікальне королівство з льоду, втілене в найдрібніших деталях. Експозиція включає 15 дивовижних крижаних скульптур, для створення яких використано понад 100 тонн льоду. Тут ви зможете насолодитися видовищем величного замку Снігової Королеви, який має стіни завдовжки 25 метрів і висоту 3,5 метра. Вас також чекає прогулянка квітучим льодовим садом, що втілився завдяки роботі шести висококваліфікованих скульпторів. Візьміть участь у справжній зимовій казці, яка розкривається тут!

Де:  проспект Академіка Глушкова, 1

Коли:  16 січня, 10:00-21:00

Куди піти в Києві 17 січня: відкриття виставки "Земні шляхи Небесної Сотні"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 січня - фото №3

Що:  У Музеї Києва відкриється виставка "Земні шляхи Небесної Сотні" до відзначення 10-ї річниці Революції Гідності. Подія триватиме до 25 лютого. Виставка присвячена людям, які стали героями цього історичного періоду. Вона розкриє їхні історії, розповість про те, що привело їх на Майдан, і як їхні персональні долі становлять узагальнений портрет українців сучасності. На виставці вперше буде представлена велика кількість особистих речей Героїв Небесної Сотні, а також унікальних артефактів, зібраних з різних куточків України.

Де:  вулиця Богдана Хмельницького, 7

Коли:  17 січня, 12:00-19:00

Куди піти в Києві 18 січня: концерт "Пори року: Вівальді та П'яццола"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 січня - фото №4

Що:  В театрі "Сузір'я" виступить Національний камерний ансамбль "Київські солісти". Слухачі зможуть дізнатися, що об'єднує італійського священника та аргентинського генія танго. Програма концерту включає цикли "Пори року" італійського композитора Антоніо Вівальді та "Пори року в Буенос-Айресі" аргентинця Астора П'яццоли.

Де:  вулиця Ярославів Вал, 14б

Коли:  18 січня, 19:00

Куди піти в Києві 19 січня: спецпоказ фільму "Прісцилла" з лекцією Інни Гордєєвої

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 15 по 19 січня - фото №5

Що:  В кінотеатрі "Планета кіно" відбудеться спеціальний показ біографічної драми "Прісцилла" з лекцією Інни Гордєєвої. Фільм розповідає про дружину американського співака Елвіса Преслі. Сценарій базується на мемуарах Прісцилли Преслі, в яких вона описує своє знайомство та шлюб із королем рок-н-ролу.

Де:  проспект Степана Бандери, 34в

Коли:  19 січня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися добіркою  ТОП-20 фільмів, під які можна поплакати. Зберігайте собі!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha