Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 січня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Починаємо перший тиждень нового 2024 року! Якщо у вас ще не має планів, то ми допоможемо виправити цю ситуацію. Відповідь на питання "куди піти?" з 22 по 26 січня в Києві ви знайдете в нашому матеріалі.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція HOCHU.ua допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 22 по 26 січня у Києві!

Куди піти в Києві 22 січня: відкриття виставки "Далі: Я поверну собі своє життя"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 січня - фото №1

Що:  В культурному просторі Squat 17b відбудеться виставка під назвою "Далі: Я поверну собі своє життя", яка присвячена пам'яті поета і військового Максима "Далі" Кривцова, що загинув на фронті 7 січня. Експозиція складатиметься з 24 фоторобіт Кривцова, доповнених його поезією. Виставка триватиме до 3 лютого.

Де:  вулиця Терещенківська, 17б

Коли:  22 січня, 18:30

Куди піти в Києві 23 січня: літературний вечір Івана Малковича

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 січня - фото №2

Що:  В Молодому театрі стартує цикл щомісячних зустрічей з видатними культурними постатями. Першим гостем у рамках цього спеціального проєкту стане поет, лауреат Шевченківської премії, директор та засновник видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га".  Літературний вечір обіцяє бути насиченим поетичними читаннями та цікавою розмовою про актуальні теми.

Де:  вулиця Прорізна, 17

Коли:  23 січня, 18:00

Куди піти в Києві 24 січня: концерт "Українська рапсодія"

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 січня - фото №3

Що:  Під керівництвом Івана Стецького Національний академічний духовий оркестр України презентує нові музичні фантазії на народні теми. Не пропустіть цю дивовижну подію!

Де:  вулиця Володимирський узвіз, 2

Коли:  24 січня, 19:00

Куди піти в Києві 25 січня: Джаз для дорослих з Олексієм Коганом

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 січня - фото №4

Що:  На сцені клубу Caribbean Club відбудеться виступ джазового бас-гітариста і ведучого Олексія Когана. У складі гурту також виступлять відомий клавішник Родіон Іванов, саксофоніст Артем Менделенко та барабанщик Валерій Волков. Крім того, обіцяють особливого гостя. Під час концерту слухачі зможуть насолодитися найвизначнішими джазовими композиціями 20 століття і дізнатися цікаві історії "за лаштунками" від самого Когана.

Де:  вулиця Симона Петлюри, 4

Коли:  25 січня, 18:30

Куди піти в Києві 26 січня: концерт Parfeniuk

Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 22 по 26 січня - фото №5

Що:  У просторі Osocor Residence відбудеться концерт співака Іллі Парфенюка, який виступає під псевдонімом Parfeniuk. Артист здійснив свій дебют на великій сцені у 2022 році з піснею "Провела екскурсію" та швидко здобув популярність завдяки TikTok.

Де:  вулиця Виноградна, 2

Коли:  26 січня, 19:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися добіркою  ТОП-20 фільмів, під які можна поплакати. Зберігайте собі!

Фото: Instagram @zaiarnyi_pasha