Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 27 по 31 травня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: instagram.com/zaiarnyi_pasha/

Ділимось найцікавішими подіями цього тижня

Травень добігає кінця, тож радимо провести останній тиждень цього місяця максимально весело та насичено. Ділимось з вами списком ідей та локацій, щоб ви знали, як цікаво провести час та куди піти в Києві на цьому тижня з 27 по 31 травня.

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 27 по 31 травня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 27 травня: Аргентинське танго

Уроки танго, фото
Фото: instagram.com/kote.tango.academy/

Що: Давно мрієте про те, що навчитись танцювати? Відвідайте уроки по пристрасному танго. Тут вас чекає приємна атмосфера на можливість втілити в реальність своє давнє бажання.

Де: Оболонський проспект, 1

Коли: 27 травня, 19:00

Куди піти в Києві 28 травня: концерт Олександра Положинського

Що: Зірка української сцени та відважний воїн ЗСУ Олександр Положинський дасть концерт у свій день народження. В програмі, традиційно, будуть улюблені хіти, а також треки з альбому, який ще не вийшов.

Де: вулиця Богатирська, 25

Коли: 28 травня, 19:00

Куди піти в Києві 29 травня: Лесь Подерв'янський. Рок-опера "Гамлєт"

Що: Любите сучасне українське мистецтво? Тоді в середу вам варто відвідати прем'єру рок-опери "Гамлєт". Додаткова мотивація: прибуток від заходу буде переданий нашим воїнам.

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 29 травня, 20:30

Куди піти в Києві 30 травня: XII Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал"

Що: XII Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал" відкриває свої двері 30 травня. На відвідувачів чекає великий книжковий ярмарок, близько 160 добірних подій та цікаві майстер-класи.

Де: вулиця Лаврська, 12

Коли: 30 травня

Куди піти в Києві 31 травня: концерт Lely45 із симфонічним оркестром

Що: Вже цієї п’ятниці відбудеться прем'єра симфонічної синергії співачки Lely45 та Заслуженого академічного Ансамблю пісні й танцю ЗСУ. Концерти Lely45 завжди особливі, і кожен її виступ вражає. Благодійною метою концерту є збір коштів на парк дронів для полку "Азов".

Де: Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Коли: 31 травня, 17:00

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви не хочете виходити з дому, то почитайте наш матеріал про найкращі серіали травня 2024 року. А ще не забувайте про правила безпеки під час повітряної тривоги.