День захисту дітей: парки розваг, планетарій та інші цікаві локації, куди можна піти з дітьми 1 червня в Києві (і не тільки)

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День захисту дітей, фото
Фото: freepik.com

Ділимось добіркою ідей, які допоможуть зробити свято по-справжньому веселим

Якщо ви переглядали наш календар свят на червень 2024 року, то точно не забули про те, що цієї суботи ми будемо відзначати День захисту дітей. З нагоди цього свята ділимось з вами добіркою ідей та локацій, куди піти з дітьми 1 червня в Києві та не тільки. Зберігайте!

1 червня святкують Міжнародний день захисту дітей. У 2024 році ця дата припадає на вихідний день — суботу. Тож, сидіти в таке свято вдома з малечою точно не хочеться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як не крути, наші діти щодня страждають від повномасштабної війни в Україні, проте цього не повинно бути. Якщо є можливість, необхідно докласти усіх зусиль, щоб створити їм звичні умови життя, забезпечуючи щасливе дитинство. А яскраво та весело відзначити День захисту дітей 2024 — одна з таких можливостей.

Куди піти на День захисту дітей 2024 у Києві? Список найкращих локацій в столиці дивіться далі.

Дитяче місто професій KidsWill

Хочете, щоб мрії вашої дитини стали реальністю? Завітайте з малечою в KidsWill! Це дитяча країна зі своїми правилами, законами та навіть грошовою одиницею. Тут дітки зможуть не тільки погратись, а й отримати цікавий досвід.

Адреса: вул. Заболотного, 37

Лемурашник

Лемурашник — це "розумний" дитячий майданчик, де розташована мережа з’єднаних між собою будиночків на деревах. Крім того, на території є тарзанка, пісочниця, бібліотека та конструктори.

Адреса: ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Великий Казковий Бал в День захисту дітей

На День захисту дітей відбудеться чарівний Казковий Бал, де кожен малюк матиме нагоду пограти саме зі своїм улюбленим героєм: Попелюшкою, Вензді Аддамс, Барбі та Кеном, Олафом та Ельзою, Джеком Горобцем, Гаррі Поттером та багатьма іншими. Діти можуть вільно обирати собі локацію Балу для гри: стрибати на батутах у Замку принцеси Рапунцель або на піратському кораблі Джека Горобця, займатися риболовлею разом з Русалонькою, брати участь у вікторинах, лицарському турнірі, танцях і батлах з Попелюшкою, малювати свої мрії з Бель. Не пропустіть цю подію!

Адреса: проспект Степана Бандери, 23

Київський планетарій

Якщо ваша малеча захоплюється космосом, відвідайте з нею планетарій. Програма вихідного дня дуже насичена, тому перегляньте сайт планетарію й оберіть те, що найбільше зацікавить вашу дитину.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 57/3

Активна країна — мережа мотузкових парків та парків пригод

Якщо хочете, щоб ваша дитина активно провела день та відкрила для себе щось нове, мотузковий парк — це саме те, що потрібно. Дух пригод, випробування на міцність та дослідження невідомого подарують вашому малюку незабутні емоції.

Адреси: пр-кт Володимира Маяковського, 56А, вул. Парково-Сирецька (Сирецький парк), Дніпровська набережна, 13, пр-кт Героїв Сталінграда, 14В, вул. Донця, 13

Гончарне ліплення для дітей 6-13 років

Гончарне ліплення для дітей, фото
Фото: instagram.com/sunnygarden97a/

Майстер-клас з ліплення гончарною глиною — чудова можливість цікаво та творчо провести час, а ще зробити щось на пам’ять своїми руками. На уроці діти створять виріб, який після висихання можна розфарбувати вдома!

Адреса: пр-т. Голосіївський, 97 А

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Парк розваг Galaxy

Цей сімейний розважальний парк — один з найбільших в Європі критих тематичних парків, в якому є найсучасніші атракціони. Американська гірка, 7-D кінотеатр, кімната страху, лабіринти, комплекс батутів, кілька дитячих ігрових зон — на території парку є безліч розваг як для маленьких, так і для дорослих любителів пригод.

Адреса: вул. Берковецька, 6Д

Як ще можна відсвяткувати День захисту дітей, якщо, ви, наприклад, не мешкаєте в столиці? Ідей є чимало. Читайте та обирайте ті, що вам найбільше до душі!

Куди піти з дітьми 1 червня на День захисту дітей

Як провести час з дитиною, фото
Фото: freepik.com
  1. Пікнік у парку . Візьміть з собою закуски, килимок для пікніка, іграшки та спорядження для активних ігор. Багато парків мають дитячі майданчики, а також можна пограти в футбол або волейбол.

  2. Відвідання місцевого зоопарку . Діти завжди раді спостерігати за тваринами. Багато зоопарків мають спеціальні розважальні програми для дітей у цей день.

  3. Майстер-класи та творчі майстерні . Перетворіть свято у творчу подію, організувавши майстер-класи з різних видів мистецтва, таких як малювання, ліплення з глини, виготовлення прикрас тощо. Ви можете зробити це самостійно, або відвідати відповідні події у своєму місті.

  4. Екскурсія в музей або науковий центр . Багато музеїв та наукових центрів пропонують спеціальні програми для дітей. Це може бути веселою та пізнавальною альтернативою для святкування.

  5. Атракціони та розважальні парки . Відправтеся в парк розваг або атракціони, де діти зможуть весело провести час на каруселях, гойдалках та інших атракціонах.

  6. Відвідання кінотеатру . Завершіть день переглядом популярних або класичних мультфільмів у кінотеатрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви хочете провести цей день вдома, то не хвилюйтесь, що він буде нецікавим чи невеселим. Тут теж можна зробити справжнє свято. Наприклад, зробити ляльку-мотанку своїми руками!