Статуетка дракончика із повітряного пластиліну: майстер-клас для дітей (ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Ліплення розвиває дрібну моторику рук. Якщо ваші діти люблять ліпити, запропонуйте їм створювати статуетки, які стануть окрасою інтер'єру. У цьому допоможе повітряний пластилін. Раніше ми писали, як зробити декоративні вареники з соляного тіста, а тепер покажемо, як зліпити стильного дракончика.

Повітряний пластилін — зручний матеріал для виготовлення різних прикрас. Він гарно засихає та має пружність. Його кольори не втрачають насиченість із часом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Візьміть фольгу і сформуйте коло із витягнутим кінцем, як у авокадо. Це буде основа. Із половини синього кольору формуємо тіло дракона, обліплюючи фольгу. Далі виліплюємо животик бежевим, жовтим чи помаранчевим кольором. Стеками робимо рельєф.

Статуетка дракончика із повітряного пластиліну: майстер-клас для дітей (ВІДЕО) - фото №1
youtube.com
Статуетка дракончика із повітряного пластиліну: майстер-клас для дітей (ВІДЕО) - фото №2
youtube.com

Після цього робимо голову, лапи та хвіст. Додаємо деталі: очі та гриву. Стеками робимо необхідні рельєфи. Готового дракончика лишіть висихати на відкритому повітрі у сухому приміщенні.

Статуетка дракончика із повітряного пластиліну: майстер-клас для дітей (ВІДЕО) - фото №3
youtube.com
Статуетка дракончика із повітряного пластиліну: майстер-клас для дітей (ВІДЕО) - фото №4
youtube.com

Якщо повітряний пластилін вимазав килим чи інший текстиль, не панікуйте. Його легко почистити без хімічних засобів та професіональних пилосмоків.

Залийте вимазане місце спиртом і залиште на 5 хвилин. Промийте мильним розчином за допомогою щітки. Якщо з першого разу пластилін не відійшов, зачекайте, поки текстиль просохне, і зробіть це саме ще раз.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити підставку для олівців. Для ваших дітей — легкий майстер-клас із поясненнями, як її виготовити.

Головне фото: archzine.net