Вперше Макс Барських покаже легендарне шоу "Зорепад" на великому екрані

Новини культури
1 240
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Макс Барських - "Зорепад": легендарне шоу покажуть на великому екрані - де і коли його можна буде подивитися
Макс Барських - "Зорепад". Фото: пресслужба артиста

Ексклюзивна кінопрем’єра відбудеться в кінотеатрі “Оскар” в ТРЦ Gulliver

Легендарне шоу співака “Зорепад” стало першим високотехнологічним концертом в Україні від початку повномасштабного вторгнення. У стінах київського Палацу спорту зібралось 10 тис. українців, аби разом з улюбленим артистом розділити унікальний момент трансформації творчості Макса Барських та перехід на українську мову.

Шоу “Зорепад” — це більше, ніж просто шоу. Це квінтесенція втрат, змін та набуття нових сенсів з 24 лютого 2022 року. У ньому зібрані як знакові для музиканта пісні, перекладені українською, так і нові хіти з однойменної платівки “Зорепад”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Макс Барських оголошує кінопрем’єру шоу “Зорепад”
Макс Барських - шоу “Зорепад”. Фото: пресслужба

Протягом 2 годин Макс Барських в притаманній для себе відвертій формі розкриває історію докорінних змін кожного українця крізь призму власних перетворень з настанням війни.

Ексклюзивні покази на широкому екрані відбудуться у двох кінозалах кінотеатру “Оскар”, де зберуться друзі артиста, його команда, колеги по сцені, прихильники та багато інших. Побачити унікальне шоу на великому екрані можливо буде лише один раз — 14 серпня о 18:30. Для відчайдушних фанів артиста будуть доступні квитки на показ у касах кінотеатру в ТРЦ Gulliver, а також сюрпризи, які Барських підготував спеціально до премʼєри.

Придбати квитки на кінопоказ можна тут. Прибуток з продажу квитків буде спрямований на допомогу ЗСУ.

Макс Барських анонсував кінопрем’єру шоу “Зорепад” - де і коли відбудеться концерт
Макс Барських на шоу “Зорепад”. Фото: пресслужба артиста
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, згодом шоу “Зорепад” зʼявиться в Apple Music та на офіційному YouTube каналі музиканта. А поки що можете дізнатися справжнє прізвище Макса Барських та інших українських знаменитостей, яких ми знаємо лише за псевдонімами 😉