Як насправді звати Тіну Кароль, Настю Каменських та Макса Барських? Справжні імена українських зірок

Знаменитості
11 021
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Журналістка

Тіна Кароль та Настя Каменських, фото
Фото: соцмережі зірок

Багато прихильників можуть навіть не здогадуватись про те, що їхніх кумирів звати зовсім по-іншому

Джамала, Тіна Кароль, Настя Каменських та Злата Огнєвіч — усе це не справжнє ім'я, а псевдоніми українських зірок, завдяки яким їх знають мільйони. Якісь знаменитості беруть собі псевдоніми, щоб створити унікальний образ, який буде легко запам'ятати. А хтось просто хоче відділити своє особисте життя від сцени, або не полюбляє те ім'я, яке отримав при народженні.

Пропонуємо ознайомитися зі списком артистів, які прославилися під псевдонімами. Ви будете здивовані!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Настя Каменських — Настя Жмур

А ви знали, що справжнє ім'я Насті Каменських при народженні — Анастасія Жмур? Починаючи свою сольну кар'єру, вона вирішила обрати для себе більш мелодійне прізвище. Каменських — це дівоче прізвище мами Насті, яка була солісткою відомого хору імені Верьовки.

Злата Огнєвіч — Інна Бордюг

Співачка так сильно полюбила свій творчий псевдонім, що врешті-решт вирішила замінити ним навіть своє справжнє ім'я в паспорті. Це сталося, коли вона стала народною депутаткою. Зірка тоді аргументувала зміну імені тим, що не хотіла вводити в оману електорат, але її тато таких трансформацій не підтримав.

Макс Барських — Микола Бортник

Свій творчий псевдонім юний Коля придумав під час участі в проєкті "Фабрика зірок". Його справжнє ім'я здавалося йому недостатньо яскравим для сцени.

Володимир Дантес — Володимир Гудков

Ось ще один випускник "Фабрики зірок", якого ми знаємо під яскравим псевдонімом. Вова Дантес, насправді має прізвище Гудков. 

Юлія Саніна — Юлія Головань (Бебко)

Зараз у документах фронтвумен гурту The Hardkiss записано як Юлія Бебко (це прізвище її чоловіка). А ось знаємо зірку ми завдяки прізвищу Саніна, яке є псевдонімом. Дівоче прізвище Юлії — Головань.

Наталя Могилевська — Наталя Могила

Тут усе просто. Співачка вирішила, що прізвище Могила може негативно вплинути на її кар'єру, тому ще на початку свого шляху вона змінила його на Могилевську.

Тіна Кароль — Тетяна Ліберман

Стала Тіною Кароль за паспортом і співачка, справжнє ім'я якої Тетяна Ліберман. Цікаво, що колись Тіну звинувачували в тому, що вона поцупила псевдонім Ані Лорак: якщо читати його навпаки та без літери "Т", то вийде те ж саме. Однак ці дивні звинувачення Тіна спростувала, заявивши, що придумала собі нове ім'я під час обговорення з командою.

Melovin — Костянтин Бочаров

Співак розповідав, що свій псевдонім придумав в результаті поєднання імені його улюбленого дизайнера, Александра Макквіна, та свята Хелловін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джамала — Сусанна Джамаладінова

Сусанна Джамаладінова стала Джамалою на вимогу режисера-постановника "Нової хвилі" Олександра Ревзіна. Вона вперше виступила під цим псевдонімом, який є скороченням від її реального прізвища, на конкурсі 2009 року.

MamaRika — Анастасія Кочетова (Середа)

Анастасія Кочетова, також відома як Анастасія Середа, або просто Еріка, або ж MamaRika. Ця співачка мала чимало імен. Перше — її ім'я при народженні, друге — після одруження, третє — її ім'я на "Фабриці зірок", а MamaRika — оновлений псевдонім артистки.

ONUKA — Наталія Жижченко

Хоча ONUKA в першу чергу є назвою гурту, багато хто звик називати співачку саме так. Для Наталії Жижченко ця назва має особливе значення. Як відомо, вона є онукою чернігівського музиканта та майстра народних музичних інструментів Олександра Шльончика. Обираючи сценічне ім'я, артистка хотіла, щоб її дідусь був завжди поруч, адже саме йому вона завдячує своїм талантом. 

Степан Казанін — Сергій Казанін

Актор студії "Квартал 95" вигадав собі прізвисько ще задовго до того, як він став телезіркою. Він розповідав, що коли почав вчитися в інституті, ніхто не міг запам'ятати його справжнє ім'я — Сергій. Одного разу гуморист "ляпнув", що його звати Степан, і всі почали називати його саме так.

Міка Ньютон — Оксана Грицай

У 2002 році 16-річна Оксана Грицай здобула перемогу на фестивалі "Чорноморські ігри" у Скадовську. Там вона познайомилася з продюсером Юрієм Фальосою і того ж року підписала з ним контракт. Саме він вигадав їй сценічне ім'я: Міка — від культового Міка Джаґґера з Rolling Stones та Міка Бокса з Uriah Heep, а Ньютон — від англійського словосполучення "new tone" (новий тон).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про 5 світових зірок , які на своєму прикладі довели, що "качині" губи — найгірший тренд. Ці знаменитості просто зіпсували свою красу.